Ce artiști vor cânta la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cei doi au ales să danseze pe o melodie super romantică

Data publicării:

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit oficial soț și soție. Cei doi au invitat câțiva artiști de renume pentru a le cânta la cununie.

Zi importantă pentru Simona Halep. Celebra sportivă și Toni Iuruc s-au căsătorit astăzi. Cei doi au devenit oficial soț și soție după ce au spus cel mai sincer DA în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au ales să-și unească destinele într-o ceremonie restrânsă alături de familie și apropiați. Petrecerea va avea loc la malul mării, într-un club de fițe, unde nașul cuplului este patron.

Și cum petrecerea fără muzică nu este posibilă, tineri însurăței au ales să le cânte la nuntă Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

„Vom începe cu piesa , așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă”, a spus Dan Bittman pentru impact.ro

Totodată, Dan Bittman a ținut să precizeze faptul că se simte onorat să cânte la nunta campioanei României și a transmis și un mesaj de felicitare.

“Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei. Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere”, a declarat Dan Bittman pentru FANATIK.

Printre artiștii confirmați care vor întreține atmosfera la petrecere se află Loredana Groza, dar și formația machedonească Pindu.

 

Ce ținută a ales să poarte Simona Halep

 

Simona Halep a optat pentru o rochie extrem de frumoasă, de culoare auriu închis, lungă până în pământ și cu o broderie în partea de sus, în timp ce Toni Iuruc a optat pentru un costum negru pe care l-a accesorizat cu un papion elegant.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience