Andreea Bănică și operațiile estetice. Artista a rupt tăcerea: „Sunt dispusă să mă vadă orice doctor”

Andreea Bănică arată ca o puștoaică la 42 de ani, motiv pentru care fanii au acuzat-o că și-a făcut operații estetice. Artista rupe tăcerea în privința aspectului tineresc. 

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită: Are o căsnicie fericită, doi copii superbi și o carieră impresionantă. Pe unde mai pui ca la cei 42 de ani pe care îi are, vedeta arată ca o puștoaică de 20. 


Aspectul tânăr al artistei a stârnit curiozități printre internăuți, care se întreabă dacă nu cumva aceasta a apelat la intervenții chirurgicale. 

 

Un fan indiscret i-a cerut cântăreței să posteze o fotografie cu ea, înainte de presupusele operații estetice, lucru care a deranjat-o pe Andreea Bănică.

„Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

 

Mai mult, vedeta le-a dat de înțeles fanilor că nu scoate din calcul varianta de a apela la chirurgia estetică pe viitor, dar spune că deocamdată este foarte mândră de cum arată. 

„Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a continuat artista.

 

De 26 de ani se iubește cu Lucian Mitrea

 

 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, iar anul acesta au împlinit 26 de ani de relație. 

 

 

Vedeta le-a arătat fanilor una dintre primele fotografii cu soțul ei, de pe vremea când erau niște adolescenți. 

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 30 dec, 22:59 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play