Andreea Bănică și operațiile estetice. Artista a rupt tăcerea: „Sunt dispusă să mă vadă orice doctor”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bănică arată ca o puștoaică la 42 de ani, motiv pentru care fanii au acuzat-o că și-a făcut operații estetice. Artista rupe tăcerea în privința aspectului tineresc. 

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită: Are o căsnicie fericită, doi copii superbi și o carieră impresionantă. Pe unde mai pui ca la cei 42 de ani pe care îi are, vedeta arată ca o puștoaică de 20. 


Aspectul tânăr al artistei a stârnit curiozități printre internăuți, care se întreabă dacă nu cumva aceasta a apelat la intervenții chirurgicale. 

 

Un fan indiscret i-a cerut cântăreței să posteze o fotografie cu ea, înainte de presupusele operații estetice, lucru care a deranjat-o pe Andreea Bănică.

„Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

 

Mai mult, vedeta le-a dat de înțeles fanilor că nu scoate din calcul varianta de a apela la chirurgia estetică pe viitor, dar spune că deocamdată este foarte mândră de cum arată. 

„Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a continuat artista.

 

De 26 de ani se iubește cu Lucian Mitrea

 

 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, iar anul acesta au împlinit 26 de ani de relație. 

 

 

Vedeta le-a arătat fanilor una dintre primele fotografii cu soțul ei, de pe vremea când erau niște adolescenți. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel