Ce nu s-a văzut la TV. Cu ce s-a spălat Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, timp de 3 săptămâni: „Oricât frecai cu ăla nu trecea mirosul de transpirație”

Data publicării:

Roxana Erdei - Ruxi Opulență a rezistat trei săptămâni în jungla dominicană. Vedeta dezvăluie în ce condiții a trăit. 

Ruxi a rezistat 3 săptămâni la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Vedeta și-a sacrificat șederea în concurs pentru prietena ei Anisia. 

Proba de eliminare s-a dat între Giani Kiriță, Anisia Gafton și Ruxi. Primul care a reuși însă să-și demonstreze abilitățile și să-și învingă toate fricile a fost Giani Kiriță, astfel încât bătălia a continuat între cele două fete. Însă, în momentul în care a văzut faptul că a rămas doar alături de Anisia, Ruxi a luat o decizie de ultim moment, care a uimit pe toată lumea. Celebra creatoare de conținut a strigat fraza „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, care a descalificat-o pe loc din cadrul competiției. Ruxi a făcut acest gest cu ochii în lacrimi. 

„Eu mă opresc, Cabral. Vreau să spun cuvintele, ca să rămână Anisia, ea trebuie să câștige emisiunea asta, e singurul om care merită să câștige emisiunea asta. Anisia, rămâi și luptă, ai înțeles? Sunt celebru, scoate-mă de-aici. Nu-mi pare rău că am făcut asta. Nu vreau să pleci, cine să câștige?”, a spus Ruxi, cu ochii în lacrimi. 

Cu ce s-a spălat vedeta timp de trei săptămâni, în junglă

 

„Când veneam de la probe, dacă eram la tabăra Belelelor, ne spălam cu apă și cu detergent de vase. Atât aveam la dispoziție, detergent de vase. Te spălai cu el pe cap și pe corp. În partea cealaltă, la tabăra Plăcerilor, aveai șampon și săpun, dar noi am stat mai mult în tabăra Belelelor. Am stat trei săptămâni consecutiv, deci vă dați seama cum miroseam, cum aveam părul și tot. Nu recomand nimănui să încerce detergentul de vase. Efectiv nu spală transpirația. Oricât frecai cu ăla nu trecea mirosul de transpirație. Pe cap nu aveai de ales, dar tot nu ieșea ce trebuie. Nu recomand nimănui”, a declarat Ruxi pentru Ego.ro

A suferit de foame

„Pe TV nu se vedea așa tare cât de mult sufeream de foame. Cred că oamenii nu înțeleg că noi chiar muream de foame când nu câștigam mâncare și era atât de greu să-ți menții nervii sănătoși. Oricine orice zicea putea să fie o dramă, puteam să «iau foc» și eu mă isterizam. Cred că s-au văzut unele episoade când urlam și ceream mâncare. Eram isterică, dar recunosc că eram așa de la foame, nu aveam ce să fac. Mă luau niște crize de isterie și după aceea mă duceam și ziceam că am venit la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» să mă dezvolt, să fiu ca Osho, să fiu un budist, apoi urlam ca o nebună”, a mai spus Ruxi.


„Mi-a fost foarte greu să mă integrez și mi-am dat seama că nu am ce trebuie”

Chiar dacă a fost experiență pe care a trăit-o la maximum și din care a avut foarte multe lucruri de învățat, Ruxi a spus, înainte să părăsească jungla, faptul că nu ar mai fi putut rezita oricum, în o astfel de colectivitate. 

„A fost un experiment pentru mine, o experiență unică. Mi-am dat seama că nu sunt făcută pentru astfel de emisiuni, mi-a fost foarte greu să mă integrez și mi-am dat seama că nu am ce trebuie ca să merg până la capăt. Nu am psihicul necesar și Anisia îl are. Eu sunt foarte schimbătoare, dar ea se controlează foarte bine, eu nu.”, a declarat Ruxi în emisiunea de la PRO TV, după eliminare.

„Nu sunt singura care a luat locul mai departe. Și Giani a primit de la domnul Cornel. Îmi pare rău că pleacă, pentru mine era un sprijin moral, ne susțineam.”, a mai spus și Anisia. 

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab” EXCLUSIV

Ruxi este a treia concurentă care pleacă din junglă, după ce strigă „Sunt celebru, scoate-mă de-aici.” Primul concurent, care a recurs la acest gest, a fost influencerul Răzvan Botezatu, care a avut nevoie chiar și de consiliere psihologică, după competiție, urmat, mai apoi, de Alex Bogdan, care nu a mai rezistat dorului de iubita sa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel