Ce ne așteaptă în 2023. Lidia Fecioru: „Anul nu e ușor, e destul de greu, este ca o renaștere”. Ce spune despre intrarea în Spațiul Schengen

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube

Lidia Fecioru a dezvăluit ce ne așteaptă în noul an, dar a vorbit și despre credința în Dumnezeu. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, de pe Youtube, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, dar a  dezvăluit și câteva lucruri pe care trebuie să le așteptăm de la noul an. Chiar dacă pacea și fericirea sunt așteptate cu brațele deschise de toți oamenii, specialista spune că aceste lucruri trebuie să fie conștientizate de fiecare persoană în parte, până nu este prea târziu. Mai mult, aceasta și-a dat cu părerea și cu privire la eșecul României de a intra în spațiul Schengen. 

„Eu îmi doresc să fie minunat pentru toată lumea, să se așeze pacea, dar cu părere de rău această situație care se creează în jurul lumii ne afectează pe fiecare în parte. Nu ne face mai buni. Rușii spuneau: „le mulțumim ucrainenilor, pentru că datorită lor am învățat să ne iubim”. De ce ne trebuie un război ca să fim mai buni? Am putea să trecem peste chestiile astea, diplomația ar trebui să-și facă simțită prezența, dar asta înseamnă să avem patrioți la cârmă.

Sper ca aceste lucruri să ne învețe ceva. Și pe români i-a învățat acest război să-și iubească țara. Cu privire la intrarea în Schengen, eu nu văd un avantaj pentru noi, ci doar pentru ei. Cine vrea să călătorească, o face oricum. Dacă țara asta ar fi avut autostrăzi, ne rugau să intrăm în Schengen, dar din cauza asta se menține să nu avem, pentru a nu intra, pentru că asta ar însemna evoluția României.”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Te poate interesa și: Testul simplu care arată ce probleme de sănătate ai. Lidia Fecioru: „Putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice!”

Trebuie să ne așteptăm la un an greu

Chiar dacă anul poate fi unul bun, dacă acceptăm să ne schimbăm în bine, Lidia Fecioru spune totuși să 2023 nu va fi deloc ușor. Trebuie să ne pregătim pentru schimbări, dar și pentru probleme financiare. 

„Anul nu e ușor, e destul de greu, este ca o renaștere, ne așteaptă un nou început. Trebuie să începem să fim mai buni, să avem mai multă grijă de noi, de copii. Când sunt salariile mari, economia merge. Trebuie mărită pătura de mijloc, ei susțin societatea, economia. Grija pentru societate trebuie mărită. Mulți o să zică că sunt principii comuniste.”, a mai continuat ea. 

Citește și: Cum recunoști o persoană falsă. Lidia Fecioru: „Încearcă să îi mulţumească pe toţi. Dă părerea de om săritor”

„Locul lui Dumnezeu în sufleul meu este înaintea copiilor mei”

Când vine vorba de credință, bioenergoterapeutul spune că are o relație extrem de specială cu Dumnezeu. Aceasta îi este recunoscătoare pentru fiecare lucru pe care îl are în această viață, ceea ce îi îndeamnă pe toți oamenii să facă. 

„Când se întâmplă ceva rău, nu trebuie să dai vina nici măcar pentru tine, așa vrea Universul. Eu am linia roșie cu Dumnezeu. Chiar dacă par rebelă, par un om căruia nu îi pasă, locul lui Dumnezeu în sufleul meu este înaintea copiilor mei. De fiecare dată, ne găsim timp să facem orice, dar nu găsim 10 minute să stăm la o slujbă. Dumnezeu e acolo primul, dacă nu era El nu avem copiii, nu eram eu.”, a mai spus Lidia Fecioru. 

VEZI și: Leac pentru tuse. Lidia Fecioru, totul despre siropul de ceapă: „E foarte simplu de făcut”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel