Ce meserie avea Pavel Bartoș înainte să devină actor. Reacția apropiaților când le-a spus ce planuri are: „Începeau să râdă”

Data publicării:
Pavel Bartoș, sursa instagram
Descriere foto: Pavel Bartoș, sursa instagram

Pavel Bartoș a vorbit despre meseria pe care a avut-o înainte să devină actor. Apropiații nu au crezut în potențialul lui.

Pavel Bartoș  este acum un actor și un om de televiziune celebru, dar începuturile nu au fost deloc ușoare. Invitat în emisiunea de pe YouTube a lui Mihai Petre, vedeta a vorbit despre momentul în care a vrut să dea la actorie , însă apropiații săi nu au crezut în potenialul său. Pavel Bartoș a dezvăluit și ce meserie practica înainte să urmeze calea actoriei. Acesta a măturisit că își câștiga existența  din zidărie, ca salahor.

„Am dat la actorie pentru că am realizat că asta vreau să fac. Făcusem niște brigăzi artistice și am realizat că îmi place. Am îndrăznit și când am îndrăznit să spun că vreau să fiu actor toți din jurul meu au început să râdă sau să zică ”Da, mă, dar tu te-ai pregătit cu cineva, tu, cunoști pe cineva?”.

Nu m-am pregătit. Habar n-aveam! Am zis:”În primul an mă duc, văd cum e, ca după, în al doilea an să fiu pregătit”. Eu, în același timp, mai făceam muncă de zidărie, eram salahor și uram munca fizică. Am zis că vreau, totuși, să fac și altceva”, a mărturisit Pavel Bartoș, la Mihai Petre Show.

Citește și: Alexandra Stan, dezvăluiri inedite din intimitate. Ce face artista când iese cu un bărbat: ”Poate li se pare că sunt nebună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel