Alexandra Stan, dezvăluiri inedite din intimitate. Ce face artista când iese cu un bărbat: ”Poate li se pare că sunt nebună”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan a vorbit despre lucrurile pe care le face atunci când se întâlnește cu un bărbat.

Invitată în cadrul cadrul rubricii ”Test de vedetă”, din emisiunea ”Teo Show”, Alexandra Stan a mărturisit că simte o conexiune cu un bărbat în acest moment, dar așteaptă ca lucrurile să se petreacă firesc. Ea a recunoscut că începe să aibă sentimente foarte rapid pentru o persoană.

„Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic, am tot primit întrebarea asta. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am.

Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul”, a povestit artista la Kanal D.

Alexandra Stan a mărturisit că după experiențele din trecut a devenit mult mai atentă la detalii și face multe investigații până să se îndrăgostească de un bărbat.

„Alegerile pe care le facem noi, mai ales în ceaa ce privește bărbatul pe care îl alegem, sunt lucruri din subconștientul nostru. Sunt legate de traume, de tot felul de lucruri din copilărie, adolescență. Cu toate că eu mi-am vindecat multe lucruri și am făcut ani de zile terapie după ce s-a întâmplat cu Marcel, încă mai sunt lucruri care încă nu am reușit să le scot, că sunt acolo în adâncuri.

Dar, uite, de exemplu, din când în când ies la suprafață. De exemplu, îmi aleg greșit un iubit și îmi dau seama că la el mă atrage de fapt nu știu ce. Apoi, trebuie să mă duc un drum din ăsta al investigației să îmi dau seama de ce mă atrage asta la el. Sau de ce îmi aleg tot timpul bărbați care nu sunt ok.

Adevărat, am neșansă, poate, în dragoste. Dumnezeu nu poate să ți le dea pe toate. Să știi că eu mă îndrăgostesc de toți bărbații, adică orice relație pe care am avut-o, fie de trei săptămâni, fie de patru ani, eu i-am iubit la fel de mult”, a declarat artista în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel