Ce meserie a avut Dani Oțil înante de "Neatza". Dezvăluirile vedetei: ”Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil!”

Data publicării:
Dani Oțil, sursa instagram
Descriere foto: Dani Oțil, sursa instagram

Dani Oțil a dezvăluit ce meseria a avut înainte să ajungă în televiziune. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din showbizul românesc. Acesta apare de luni până vineri în matinalul de la Antena 1. Recent, acesta a dezvăluit meseria pe care a avut-o înainte să intre în televiziune. Potrivit acestuia,  ”în tinerețe” a activat în domeniul IT.

Gabriela Prisăcariu, pofte culinare în sarcină. Ce și-a comandat soția lui Dani Oțil în luna a șaptea de sarcină

 

În ediția de azi a emisiunii, Dani Oțil a povestit chinul prin care trecea de fiecare dată când mergea la muncă. Acesta era nevoit să curățe laptopurile colegelor sale și rămânea de fiecare dată uimit ce anume găsea pe tastaturi.

”Și acum se practică mâncatul pe tastatură la birou. Am fost si IT -ist cand eram mai tanar, Doamne, ce gaseam pe tastaturi. Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil! Gaseam scame, agrafe de birou, asa era pe vremea aia, par, cartofi prajiti. Si le faceam cate un martisor fetelor, și anume, cate o punguta cu tot ce continea tastaturile respective”, a spus Dani Oțil în emisiunea de astăzi.

 

Dani Oțil se pregătește să devină tătic pentru prima oară

 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți pentru prima dată peste două luni. Doar atât îi mai desparte îi mai desparte ce cei doi până își vor strânge minunea în brațe. Dani Oțil va fi tătic de băiețel.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel