Gabriela Prisăcariu, pofte culinare în sarcină. Ce și-a comandat soția lui Dani Oțil în luna a șaptea de sarcină

Data publicării:
Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cu ce pofte culinare se confruntă în luna a șaptea de sarcină.

Gabrielaq Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți pentru prima dată peste două luni. Doar atât îi mai desparte îi mai desparte ce cei doi până își vor strânge minunea în brațe. Până atunci, viitoarea mămică se onfruntă cu tot felul de pofte culinare.

Aflată într-un restaurant, soția lui Dani Oțil s-a răsfățat cu mai multe feluri de mâncare și a ales să împărtășească și cu fanii de pe Instagram poftele sale în materie de preparatele pe care le dorește. Dacă în urmă cu ceva timp aceasta poftea la chispuri picante, de data aceasta, Gabriela Prisăcariu a poftit la preparatele tradiționale.

 

”Ce bine atunci când ești însărcinată că nimeni nu se miră de ce comanzi. Avem cartofi prajiti, brânza cu mămăligă și smântână și omletă cu carne de la garniță”, a spus ea pe pagina sa de Instagram.

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în mare secret

 

Cei doi și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu, în urmă cu câteva luni. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ținut totul secret până în ultima clipă. Chiar dacă de-a lungul timpului aceștia au tot primit întrebarea despre nuntă, au evitat să spună data la care va avea loc. 

”M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a declarat Dani Oțil, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel