Ce materie școlară ești în funcție de zodie. Zodiile și materiile în prima zi de școală

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Ce îți trece prin minte când te gândești la zilele tale la școală când erai copil? Fie școala a fost o experiență bună, fie a fost o experiență cumplită. Cu toate acestea, chiar dacă nu ți-a plăcut școala, este probabil să ai un subiect care ți-a plăcut sau care ți s-a părut mai ușor decât celelalte. Poate disciplina școlară preferată de tine merge mână în mână cu semnul tău zodiacal sau chiar cu ascendentul şi semnul lunar. Care este materia cea mai apropiată de semnul tău zodiacal?

Berbec - Educație fizică

Berbec, ești activ și competitiv. Prin urmare, nu este o surpriză că educaţia fizică este cea care te reprezintă. Probabil că ai obținut note mari la discipline sportive și probabil ai fost un jucător cheie în sporturile de echipă, în special în competiţii şi aşteptai cu nerăbdare evenimentele anuale sau întrecerile de la şcoală. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Dezbateri, afaceri, antreprenoriat, aplicarea legii, educație militară, știință militară, cursuri militare, medicină / chirurgie, metalurgie, gestionarea furiei.

Taur - Istorie

Când vine vorba de activitate fizică, ești opusul Berbecului. Îţi plac ritmurile lent, stabile şi cel mai mult îţi place să te gândeşti la trecut, motiv pentru care materia care te reprezintă este istoria. Probabil că ai citit cărți de istorie ore întregi și în fiecare seară și este posibil să fi fost foarte bun la această materie. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Artă, Arte plastice, Poezie, Agricultură, Horticultură, Creșterea animalelor, Creșterea plantelor, Grădinărit, Amenajarea florilor, Meșteșuguri, Economia casei, Managementul banilor, Investiții, Știința materialelor.

Gemeni - Limbi străine

Comunicarea este punctul tău forte, motiv pentru care studiile lingvistice sunt cele care te reprezintă. Este posibil să fi fost studii în limba engleză sau s-ar putea să te descurci bine atunci când studiezi alte limbi, cum ar fi franceza, germana și spaniola. Probabil că ai câștigat premii la ortografie și alte concursuri de scriere. Șansele sunt ca unii colegi de clasă să fi venit la tine pentru ajutor pentru eseuri și să-i ajuţi la pregătirea pentru testele de engleză sau la alte limbi străine. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Scriere, engleză, vorbire, comunicare, limbă, traducere, dezbateri, științe politice, resurse umane, relații publice, marketing, vânzări, online, tehnologie informațională, raportare, jurnalism, producție video, educație pentru șoferi.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel