Ce manichiură se poartă în primăvara 2023. Secretul unghiilor perfecte

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vera Varvara, nail artist, dezvăluie totul despre manichiura perfectă.

Cu siguranță, primăvara este sezonul schimbărilor. De look sau vestimentare, orice femeie încearcă să aibă un aer cât mai fresh în acest anotimp. Pentru ca imaginea să fie completă, doamnele și domnișoarele nu trebuie să uite de unghii.

O manichiură îngrijită atrage antenția și poate spune multe despre cea care o poartă.

Iată care sunt tendințele de manichiură pentru primăvara 2023:

1. French transparent

"Noutatea anului a fost french-ul transparent și cred că va mai ține cel puțin până la vară, când vom prinde curaj că purtăm culori puternice, în ton cu sezonul estival.  Pentru doamnele și domnișoarele care nu îndrăznesc să poarte unghii lungi, dar visează la ele, french-ul transparent este ideal, pentru că el există pe unghie, dar nu se vede și oferă manichiurii o eleganță aparte " , susține nail artistul Vera Varvara.



2.  Milky White


Dacă dorim o manichiură îngrijită, dar care să și iasă în evidență, primăvara este sezonul culorilor pastelate, iar nuanța milky white este de departe una dintre cele mai cerute. Albul lăptos crează un look simplu, dar de efect și poate fi purtată cu ușurință la orice ținută. În plus, naturalețea și simplitatea vor câștiga mereu, nu-i așa?

 



3.  Forma unghiei


Unghia migdală este o formă universală, care poate fi purtată cu ușurință în orice sezon. Deși identică, aceasta se vede diferit la fiecare persoană, dar este la fel de simplu de purtat.



4.  Unghii cu model

"Manichiura trebuie să ne reprezinte, așa că personalitatea are primul cuvânt de spus. Multe dintre clientele mele aleg manichiura simplă, dar cu un mic touch care să facă diferența", spune Vera Varvara, nail artist. 



„Rămân în continuare cerute și modele abstracte, modele geometrice sau cu desene. Nu uitați însă că, indiferent de manichiura pe care o purtați, este important să vă îngrijiți și mâinile pentru ca pielea să nu fie uscată.
Uleiul pentru cuticule și crema hidratantă nu ar trebui să lipsească niciunei femei.
De asemenea, parafina rece este un remediu bun și ieftin, care poate fi folosit cu ușurință acasă. Aplicată o dată pe săptămână, masca cu parafină hidratează pielea uscată și o lasă fină la atingere.
Să vă bucurați de primăvară și să aveți unghii frumoase și sănătoase!”, a mai spus specialista. 



 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel