Ce mănâncă concurenții de la Survivor România 2023, când nu sunt filmați: "În afara orelor ..."

Data actualizării: | Data publicării:
RĂZBOINICI de la SURVIVOR România 2023
Descriere foto: RĂZBOINICI de la SURVIVOR România 2023

S-a aflat ce mănâncă, de fapt, concurenții Survivor România 2023, în afara orelor de filmat. 

Cel mai așteptat reality show a început, iar 24 de concurenți au dat piept cu cele mai mari provocări din viața lor și au încep să lupte până la capăt pentru a ajunge cât mai departe în cea mai acerbă competiție. 

Ce mănâncă concurenții de la Survivor România 2023, când nu sunt filmați

Survivor România 2023 este unul dintre cele mai dure concursuri, condițiile fiind foarte grele. Multă lume a crezut că atunci când se opresc camerele de filmat, Faimoșii și Războinicii primesc mâncare din partea echipei. Pentru a pune capăt speculațiilor s-a explicat clar cum stau lucrurile, de fapt.  Echipa Survivor România 2023 a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care au mărturisit că toți concurenții mănâncă doar ce căștigă în timpul concursului, dar și nuci de cocos. 

'Ați fost curioși dacă: „În afara orelor de filmare, concurenții mai mănâncă și altceva pe lângă cocos?'. Nu există în afara orelor de filmare. Ei sunt monitorizați 24h/24h. Pe lângă cocos ei mănâncă doar alimentele câștigate la jocuri', este mesajul de pe pagina de Facebook a emisiunii Survivor România 2023, conform Cancan.ro.

 

Gheboasă, despre condițiile de la Survivor România 2023

Gheboasă a luat în surprindere pe toată lumea, după ce a cerut să fie eliminat din competiția Survivor România 2023. Ulterior, artistul a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie. Acesta a recunoscut că nu a rezistat condițiilor din junglă. Gheboasă a povestit despre experiența pe care a trăit-o la „Survivor România”, în Republica Dominicană.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu mă puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păinjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-a acolo.

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c****ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c****ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obșnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine.

Păi eu trebuia să merg la trei Survivor, ați înebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o familie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea «clean» (n.r. curată). A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez, pentru că puștii care mă iubesc, o să mă vrea la concerte în continuare. O să vrea să mă vadă în toate orașele în care o să mă duc anul ăsta, iar anul ăsta o să vă promit că Gheboasă o să rupă tot”, a mărturisit artistul pe rețelele de socializare, spre surprinderea tuturor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel