Anamaria Prodan, dezvăluiri ȘOCANTE din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: „Aveam plânsete, să îl iertăm, pentru toate mizeriile”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta
Descriere foto: Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că ar fi adus-o în casa ei pe Corina Caciuc, cât ea era plecată din țară. 

Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații lui Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a făcut declarații șocante din căsnicia cu antrenorul. Vedeta susține că Reghe ar fi implorat-o de mai multe ori să îl ierte, mai ales după ce acesta ar fi adus-o pe Corina Caciuc în casa ei. 


„Păi, dacă Reghecampf a considerat că patul meu și casa mea trebuie să țină cineva locul să fie cald cât eu colind în lume să îmi salvez mama, atunci trebuie să dea și socoteală! Atât a putut. Nu poți să faci așa ceva copiilor tăi niciodată. Timp de doi ani jumătate am zăcut, n-am făcut niciun pas, am încercat să-i explicăm că este pe un drum al pieirii. (...) Aveam plânsete, să îl iertăm, pentru toate mizeriile pe care le-a făcut în viața lui”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.


Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Laurențiu Reghecampf deoarece susține că acesta ar fi transferat sume uriașe de bani din conturile familiei, către Corina Caciuc, fără să aibă aprobarea ei. Sexy-impresara spune că îi va oferi soțului ei dovorțul abia după ce își va primi banii înapoi. 


„Unde s-au dus banii și de ce plăteam amante ca ajutor de familie? Că nu e nici familia mea și nici nu trăiește cu mine. Cu pozele la fel, trebuie să vedem de ce a dat pozele cu mine. Că el nu are cum să mă pună pe mine pe aceeași treaptă cu Gură de Aur. Pentru că el dacă și-a însușit-o și și-a asumat-o, trebuie să se aștepte și de la alte discuții, că mi-e jenă mie de jena lor, dar nu poate să mă pună pe mine pe aceeași treaptă”, a declarat impresara. 


Laurențiu Reghecampf primea mesaje cu amenințări de la amante, chiar și în ziua în care și-au reînnoit jurămintele. 


„Și după ce a făcut nunta a avut mesaj că dacă nu pleacă în 30 de minute e belea mare. Oare cu ce te poate șantaja o astfel de femeie ca după nuntă și după ce te iartă de cinci ori familia să dispari fără să mai dai un semn?!”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel