Ce lecții ne-a dat Ceres în Fecioară și la ce să fim atenți până pe 19 decembrie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ceres iese din semnul Fecioarei pe 19 decembrie, când va intra în Balanță. Daniela Simulescu, astrolog DC Newes și redactor-șef Astrosens.ro, a vorbit despre modul în care Ceres în Fecioară te poate face să simți anxietate, dar și o mulțime de îngrijorări. Din fericire, mai ai la dispoziție o săptămână să folosești acest tranzit intr-un mod practic, lăsând la o parte temerile.

Ceres este un asteroid ale cărui tranzite ne pot aduce multe îngrijorări. Îți poate da viața peste cap, mai ales că vine la pachet și cu anxietate. În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, ciclu și anotimpuri, dar și despre sentimentele și atașamentele care pot să creeze un haos.

Ceres este în Fecioară din 30 septembrie și va sta acolo până pe 19 decembrie. Momentan, se află în semnul perfecțiunii, al criticii și al pragmatismului. Deci, ce ne-a învățat Ceres? Să facem ceva practic în viața noastră și să încercăm să scoatem ceva bun din temerile și grijile pe care ni le tot repetăm. Este clar că Ceres indică un tumult de griji și frici din care trebuie să alegi ceva productiv.

Iată ce mai poți face până pe 19 decembrie, când Ceres iese din Fecioară, ținând cont de semnul tău.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ceres încă tranzitează la tine Casa a șasea, a rutinei, a muncii, a sănătății și a relației cu colegii. Este posibil să resimți încă stres și temeri legate de job. Daniela Simulescu îți recomandă să renunți la cuvântul "aoleu" și să procedezi simplu: ia măsuri. În cazul în care știi că stresul îți afectează și sănătatea, nu evita controlul medicului, ai grijă la alimentație și nu te mai enerva din cauza situațiilor pe care nu le poți controla.

Taur/ Ascendent în Taur

Poți să resimți în continuare griji exagerate pentru copii, dacă ești părinte. Te temi să nu repete aceleași greșeli ca tine. Ceres în Casa a cincea te învață că până pe 19 decembrie, să canalizezi altfel aceste temeri exagerate și să-ți înveți micuții să comunice diferit sau să reacționeze. Dacă nu ai copii, probabil te vei stresa prea mult cu procesul conceperii lor. Bucură-te mai mult!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Până când Ceres iese din Fecioară, mai renunță la preocupări inutile și pune accent pe sănătatea ta emoțională. Poți avea griji exagerate pentru familie, iar asta poate să pună stăpânire pe tine. Poți resimți stres și legate de casa ta, dar și de casa sufletului. Ai grijă, s-ar putea ca acest lucru să-ți conducă viața și emoțiile.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel