Ce lecții karmice ne învață fiecare zodie. Mihai Voropchievici: „Berbecul îţi trânteşte adevărul în faţă”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt lecțiile karmice pe care le învățăm de la fiecare zodie. 

Invitat în emisiunea  Adevăruri ascunse, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchevici a explicat cum suntem influențați de fiecare om pe care îl întâlnim și care sunt lecțiile karmice pe care ajungem să le învățăm de la fiecare zodie. 

 

Berbec

Berbecii sunt explozivi, sinceri, deschişi. Vin în viaţa noastră să ne ajute, fără să vină cu vreun tipar anume, ei sunt bio, naturali. Berbecii ne învaţă să nu ne ascundem trăirile, chiar dacă adevărul supără, pentru că el, cu zâmbetul pe buze, îţi trânteşte adevărul în faţă. 

Taur

Într-o relaţie, el nu acceptă infidelitatea. El spune "dacă te-am ales, e pentru toată viaţa". Dacă calci strâmb, el s-a debarasat de tine. E ambiţios, perseverent. Va dori să fie unic pentru tine, iar tu să fii unic pentru el. Taurii sunt oameni verticali, iar exemplul lor e de urmat.

 

Gemeni

O zodie pe care nu o poţi băga în tipare şi care ne oferă lecţia libertăţii. Nu poţi să-i pui să fie prizonierii unei idei stricte, nu poţi să-i bagi într-o rutină. Persoanele din viaţa noastră nu sunt proprietatea noastră, nu trebuie să fim posesivi şi trebuie să-i respectăm pe oameni - asta ne învaţă Gemenii. 

Rac

Aceşti nativi intră in viaţa ta pentru a scoate la suprafaţă sentimente pe care tu te temi să le exteriorizezi. Şi te întreabă "Tu ştii să spui Te iubesc?". La un moment dat, vor înţelege toţi că Racul menţine unitatea, afecţiunea în familie, ei au partea lor de dragoste, de sinceritate. 

 Leu

Leul e cel care îţi spune că nu poţi să nu reuşeşţi, că tu aduci norocul în viaţa ta. Se spune că Dumnezeu îi iubeşte pe cei curajoşi. Şi Leul te pune pe picioare, îţi insuflă forţa lui de a izbândi şi apare atunci când eşti descurajat. De la el primim lecţia curajului şi ne spune că rolul nostru în viaţă e să trecem peste obstacole şi sa le depăşim.

 Fecioară

Fecioara este o zodie mai cicălitoare, dar care e responsabilă în ce face. De la ea înveţi să te organizezi, te învaţă că dacă nu eşti ordonat, nu ai reuşită. E atentă la detalii, ne învaţă să fim responsabili. Te învaţă că fără un efort nimeni nu va veni la uşa ta pentru a-ţi oferi nişte rezultate.

 Balanță

Înainte de a te pune la treabă, Balanța te ia cu vorba bună, te cumpără şi te vinde. Dacă nu ai ascultat, ţipă la final. Balanţa te învaţă lecţia diplomaţiei. De la ea înveţi să abordezi lucrurile cu tact, înţelepciune, să comunici diplomat, nu agresiv.

Scorpion

Scorpion - ne oferă lecţia pasiunii. E cel care ştie cum să ofere acea pasiune, indiferent că e vorba de muncă sau dragoste. E pasionat în tot ceea ce face şi fantastic de determinat. Când a plecat la drum să facă ceva, e convins 200% că el va rezolva. 


Săgetător

Săgetătorul ştie doar să râdă, lecţia optimistului. El te învaţă să te bucuri de cele mai mărunte lucruri pe care le primeşti în viaţă. Te învaţă că în situaţii critice, pe care tu le consideri disperate, să spui da, pentru că la el nu există nu. Şi aşa, salvează multe situaţii. 

Capricorn

Capricornul este cel matur care ne învaţă lecţia maturităţii. Apare în viaţa ta când vei oscila. Karmic, înveţi după nişte ani de zile, că legăturile karmice sunt cam greu de distrus. Te învaţă să priveşti lucrurile cu maturitate şi să acţionezi cu maturitate ca să obţii reuşita.


 Vărsător
Vărsătorul e un perspicace, ne oferă lecţia perspicacităţii. Un om care nu şi-a dezvoltat intelectul nu o să fie niciodată perspicace, că nu are de unde. El ne mai spune că dacă viaţa ta e plictisoare, dacă îţi face prea multe gânduri pentru ceea ce a fost sau ce va urma, poate nu cazi, ci înveţi să zbori.

Pești
Peştii oferă dragoste și primesc dragoste. Sunt dotați cu sentimentul de compasiune, dragoste. Sunt profesioniști în toate domeniile. Oferă lecţia iubirii şi vor primi lecţia iubirii. Învaţă de la ei lecţia iubirii şi să te bucuri de tine, de viaţă şi de oamenii speciali din preajma ta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel