Ce le leagă pe Nadia Comăneci, Anastasia Soare și Micuța Picasso. Puțină lume știe

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Nechita, Nadia Comăneci și Anastasia Soare. Foto: Instagram
Descriere foto: Alexandra Nechita, Nadia Comăneci și Anastasia Soare. Foto: Instagram

Puțină lume știe despre legătura pe care o au Nadia Comăneci, Anastasia Soare și Alexandra Nechita, cunoscută drept Micuța Picasso. Cele mai iubite românce de peste Ocean au vorbit despre cum s-au cunoscut. 

Au făcut istorie în domeniul lor de activitate și le cunoaște o lume întreagă. Și ele s-au recunoscut, una pe cealaltă, la celălat capăt al lumii, acolo unde toate trei sunt stabilite.
Trei dintre cele mai îndrăgite românce din Statele Unite au o strânsă prietenie și spun că sunt ca o familie. Acetea au povestit, la Sinteza Zilei, cum s-au cunoscut și ce le-a legat. 


„Acum 18 ani când eram în Los Angeles am citit un articol într-o revistă foarte populară. De fiecare dată mă uitam la un articol de Steven Cojocaru, care scria despre ce e nou, celebrități. Unul dintre articole a fost despre Anastasia. Am citit despre ea, despre sprâncene și citind am spus, Anastasia ca Anastasia, dar Soare nu există ca nume american. L-am contactat pe acest Steven Cojocaru, l-am rugat să îmi dea numărul lui Anastasia și am sunat-o iar ea îmi spune, hai să servim masa de seară mâine. Așa a început amiciția noastră și ea m-a luat sub aripa ei ca și surioara ei mai mică. Pe Alexandra tot la fel, am văzut-o într-o emisiune a lui Oprah Winfrey, o numeau micuța Picasso. Numele de familie îmi suna cunoscut, am aflat apoi că am copilărit cu tatăl ei la Onești”, a povestit Nadia Comîneci la Sinteza Zilei de la Antena 3. 


„Pe Alexandra am cunoscut-o la un party dat de părinții ei, unde m-a adus Nadia. Cred că ce a fost foarte interesant a fost acestă admirație pe care am avut-o pentru Nadia și Alexandra. Facem lucruri diferite dar avem la bază același concept despre viață, determinare, și asta ne-a adus atât de aproape.  Sunt lucruri pe care noi ne leagă, avem aceleași lucruri pe care românii în general le au, dacă una dintre ele mă sună că are nevoie de ceva, imediat sar, sunt ca și familie pentru mine”, a spus Anastasia la „Sinteza Zilei”.  

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel