Ce gătește chef Florin Dumitrescu pentru familia lui. Juratul le face toate poftele fetițelor lui

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Dumitrescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Florin Dumitrescu, sursa foto Instagram

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la Chefi la Cuțite adoră cel mai mult să gătească pentru fetițele lui. 

Florin Dumitrescu este un familist convins. Acesta adoră timpul petrecut cu cele două fetițe ale sale. Juratul de la Chefi la Cuțite adoră să gătească pentru familia sa. Mai ales când cele două minuni îi cer ceva special. Florin Dumitrescu a început să gătească de la vârsta de 14 ani, iar experiența își spune cuvântul. Chiar dacă de obicei acesta gătește dintre cele mai sofisticate rețete, fiicele lui au două preferințe, paste și pizza. 


Dacă ar fi după fetele mele, ar trebui să gătesc doar două rețete. Paste fierte, simple, preferatele celei mici, sau pizza, pentru cea mare”, a povestit Florin Dumitrescu pentru Impact.ro. 


Ava și Mia, în vârstă de 6, respectiv 4 ani, au învățat deja să își ajute părinții pentru pregătirea micului dejun. Pasiunea pentru gătit se transmite foarte ușor în familia lui Chef Florin Dumitrescu. 


În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă, se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe, sau îi curăță usturoi”, a spus Cristina, soția juratului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel