Ce fel de PRIETEN ești, în funcție de zodie. Berbecul te motivează, Leul e generos, iar Fecioara îți rezolvă problemele

Data publicării:
Friends. Captură foto Youtube
Descriere foto: Friends. Captură foto Youtube

Te-ai uitat vreodată la prietenii tăi și te-ai gândit cât sunt de diferiți? Zodia în care s-au născut îți poate dezvălui cât de mult te poți baza pe oamenii din jurul tău. De asemenea, îți arată și cum te văd ceilalți pe tine. 

BERBEC: Prietenul motivațional 

Ești cel mai mare fan al prietenilor tăi și vei face tot posibilul să te asiguri că ei știu asta. Când ești în public, la una dintre piesele lor de teatru sau la un recital, îi încurajezi mai tare decât toți ceilalți la un loc. Atunci când trec printr-o perioadă dificilă, energia ta pozitivă le dă întotdeauna imboldul de care au nevoie pentru a merge mai departe.

TAUR: Prietenul loial

Ești o stâncă în viața prietenilor tăi și ei știu că nu vei pleca niciodată nicăieri, indiferent cât de dificilă devine viața. Nu îți încalci niciodată promisiunile și le aperi mereu numele atunci când nu sunt prin preajmă. Ești genul de prieten cu care ceilalți se pot lăuda. 

 

GEMENI: Prietenul amuzant

Ori de câte ori ești prin preajmă, prietenii tăi râd necontrolat. Ai o perspectivă atât de amuzantă și zburdalnică asupra vieții, încât prietenii tăi se pot baza întotdeauna pe tine pentru distracție. De asemenea, ești întotdeauna disponibil pentru o conversație lungă și o discuție de încurajare, pentru că ești atât de perspicace.

 


RAC: Prietenul plin de compasiune 

Ești genul de prieten care reușește mereu să îi facă pe ceilalți să se simtă iubiți și îngrijiți. Le-ai reaminti amicilor tăi toate calitățile uimitoare pe care le au toată ziua dacă ar trebui, pentru că vrei ca ei să se simtă puternici în prezența ta. Ori de câte ori trec printr-o experiență dureroasă, tu ești întotdeauna un umăr pe care să plângă.


LEU: Prietenul generos

Ai împărți tot ce ai cu prietenii tăi și chiar mai mult. Faptul că poți să le oferi cadouri, oportunități și iubire te face să te simți atât de fericit. Îți vei lua prietenii sub aripa ta, îi vei prezenta unor oameni extraordinari și îi vei aduce la cele mai bune petreceri. Vrei ca prietenii tăi să prospere.


FECIOARĂ: Prietenul care rezolvă problemele

Ești genul de prieten care și-ar ajuta amicii să treacă peste greutățile lor într-un mod foarte practic. Dacă au nevoie de ajutor pentru a aplica pentru un loc de muncă, le vei rescrie CV-ul pe gratis. Dacă au nevoie de cineva care să îi ajute să le zugrăvească pereții dormitorului, vei fi acolo într-o clipă. Nimic nu te face mai fericit decât să le faci viața mai ușoară.

 

BALANȚĂ: Prietenul monden

Ești genul de prieten care este întotdeauna dispus la conversații lungi și stimulative, în care descoperi sensuri mai profunde despre viață. Eincredibil de fascinant să fii în preajma ta și ești întotdeauna persoana care iși prezintă prietenii între ei. Ești o forță de armonizare și de conectare.


SCORPION: Prietenul până la moarte

Angajamentul tău față de prietenii tăi este atât de profund și intens, încât trezește emoții în fiecare dintre voi. Aveți acest mod de a întâlni "prietenia la prima vedere", ca și cum ați fi fost destinați să vă găsiți unul pe celălalt. Nu există nimic ce nu ai face pentru prietenii tăi. Dacă cineva este dușmanul lor, este și dușmanul tău.


SĂGETĂTOR: Prietenul aventurier 

Prietenii tăi se pot baza întotdeauna pe tine pentru o noapte sălbatică. Ești gata de orice, indiferent cât de ieșite din comun sau de ridicole ar putea părea planurile. Îți ajuți prietenii să iasă din zona lor de confort pentru a putea încerca lucruri noi. Amintirile făcute cu tine sunt amintiri pentru totdeauna.

 

CAPRICORN: Prietenul care te inspiră

Ești profund atașat de prieteniile tale, așa că, dacă te decizi să lași pe cineva în viața ta, o vei face pe termen lung. Iei totul în serios, iar prieteniile tale nu sunt diferite. De asemenea, ai o mentalitate ambițioasă și îți inspiri mereu prietenii să își urmeze visele.


VĂRSĂTOR: Prietenul excentric 

Ești genul de prieten care nu seamănă cu niciun alt prieten pe care îl poate avea cineva. Dansezi în ritmul propriei tale muzici și mergi mereu împotriva curentului. Ideea de a fi în preajma ta îi inspiră pe prietenii tăi să fie sinceri cu ei înșiși și să rămână fără teamă de a ieși în evidență în mulțime. Scoți la iveală ce e mai bun din ei.

PEȘTI: Prietenul intuitiv 

Îți cunoști prietenii la un nivel mai profund decât oricare dintre ceilalți prieteni ai lor. Acest lucru se datorează capacității tale naturale de a înțelege oamenii. Indiferent de situație, prietenii tăi pot avea încredere în tine să se deschidă în legătură cu ceea ce simt și știu că nu îi vei judeca pentru asta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel