Ce este liftingul facial, noua tendință din industria frumuseții. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, explică: „Avem fața mult mai căzută, odată ce înaintăm în vârstă”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce este liftingul facial. 

Liftingul facial este o altă tendință din estetică, o metodă minim invazivă de reîntinerire a feței, ideală, mai ales atunci când începi să observi că primele semne de îmbătrânire se instalează pe chipul tău. 

Ce este liftingul facial, noua tendință din industria frumuseții

Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a vorbit despre procedurile estetice, printre care și liftingul facial, noua tendință din industria frumuseții. Chirurgul estetician ne-a mărturisit că liftingul facial poate fi minim invaziv, cu botox sau fire PDO, dar și chirurgical. Această procedură se face în funcție de vârstă și de problemele cu care ne confruntăm.

„Liftingul facial poate să fie de două feluri: cu fire sau cu acid hialuronic. Asta dacă vorbim de intervențiile minim invazive. Totodată, liftingul facial poate fi făcut și chirurgical. Printre cele mai cerute sunt: liftingul facial cu acid hialuronic și cu fire. Eu recomand liftingul facial cu acid hialuronic persoanelor până în 40-45 de ani, iar după această vârstă, îl recomand pe cel cu fire. Datorită pielii care își pierde din elasticitate și din colagen, noi automat avem fața mult mai căzută, odată ce înaintăm în vârstă. Noi, dacă injectăm o cantitate de acid hialuronic, fața noastră va avea un aspect căzut și nu este indicat, tocmai de aceea folosim niște fire de retracție, niște fire PDO, care stimulează colagenul și elastina de la nivelul pielii. Firele PDo sunt fire absorbabile, care după 9, 12 luni, în funcție de organismul fiecărei paciente, se topesc. Aceste fire nu pot să creeze cheaguri de sânge, din contră, orice fir pe care noi îl introducem la nivelul feței, stimulează zona aceea și dă drumul la foarte mult colagen și de aceea se întinde. Dar cheaguri de sânge sau alte probleme nu poate sî provoace, deoarece noi îl introducem la nivelul trei al stratului de piele și nu avem cum să nimerim vreun vas de sânge.”, a declarat Auday Al-Ahmad, pentru Spectacola. 

Cât durează efectul liftingului facial, dar și care sunt reacțiile adverse

„Efectele liftingului facial durează între 9 și 12 luni, dacă este făcut cum trebuie.  Putem să ne confruntăm cu mici inflamații, mici himoze, vânătăi, la nivelul pielii”, ne-a mai spus medicul estetician. 

Care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele

„Operațiile estetice se împart în două categorii: sunt cele minim invazive, care se realizează fără sală chirurgicală, și cele chirurgicale, care necesită intervenția propriu zisă, în sala de operații, care au și o perioadă de recuperare mult mai îndelungată. Cele mai cerute intervenții estetice sunt cele minim invazive, datorită termenului lor, care este nevoit să se repete la un interval de timp. Cele mai cerute sunt botoxul și augumentarea buzelor cu acid hialuronic. Cea mai cerută procedură estetică de către vedete este botoxul, care șterge ridurile de expresie și liniile dinamice. recent, au început să folosească foarte mult mezoterapia, care este un cocktail de vitamine și minoacizi care se injectează la nivelul feței, care la fel, dă un aspect mai tânăr al feței și mult mai luminos.”, ne-a spus doctorul Auday Al-Ahmad. 

Citește și: Care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, explică: „Este un cocktail de vitamine și minoacizi”/ EXCLUSIV

Urmărește interviul integral mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel