Care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, explică: „Este un cocktail de vitamine și minoacizi”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Pastila de frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Pastila de frumusețe

Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele.

Operatiile estetice sunt tot mai accesibile și la modă. Tot mai multe persoane, printre care și vedetele, trec pragul medicilor esteticieni, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a vorbit despre operațiile estetice, dar și despre cele mai cerute proceduri cerute de către vedete.

Care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele

Medicul estetician ne-a mărturisit că cele mai cerute proceduri estetice de către vedete sunt cele minim invazive. Printre acestea se numără injectarea cu botox la nivelul fetei, injectarea cu acid hialuronic la nivelul buzelor, dar și mezoterapia, care este un cocktail de vitamine și minoacizi și ajută la ștergerea ridurilor de expresie, dar și la luminozitatea feței. 

„Operațiile estetice se împart în două categorii: sunt cele minim invazive, care se realizează fără sală chirurgicală, și cele chirurgicale, care necesită intervenția propriu zisă, în sala de operații, care au și o perioadă de recuperare mult mai îndelungată. Cele mai cerute intervenții estetice sunt cele minim invazive, datorită termenului lor, care este nevoit să se repete la un interval de timp. Cele mai cerute sunt botoxul și augumentarea buzelor cu acid hialuronic. Cea mai cerută procedură estetică de către vedete este botoxul, care șterge ridurile de expresie și liniile dinamice. recent, au început să folosească foarte mult mezoterapia, care este un cocktail de vitamine și minoacizi care se injectează la nivelul feței, care la fel, dă un aspect mai tânăr al feței și mult mai luminos.”, ne-a spus doctorul Auday Al-Ahmad. 

Citește și: Bianca Drăgușanu își va micșora bustul: „Femeile naturale sunt mai frumoase”. Diva recunoaște că a exagerat cu proporțiile alese

Sunt influențate femeile de procedurile pe care le cer vedetele

Medicul estetician recunoaște că femeile sunt influențate într-o oarecare măsură de vedetele care îi calcă pragul și își doresc aceleași proceduri. Cu toate astea, Auday Al-Ahmad spune că femeile trebuie să înțeleagă că nu se pot lua după un șablon și asta pentru că suntem diferiți ca și anatomie a corpului și fizionomie a feței, astfel că, trebuie să alegem procedurile care să ne îmbunătățească aspectul fizic și să ni se potrivească. 

„Toate pacientele trebuie să înțeleagă că aceste operații, aceste intervenții chirurgicale sunt diferite de la persoană la persoană, iar decizia finală trebuie să fie a lor, nu trebuie să ne luăm după altcineva sau să vrem să copiem un model anume, pentru că fiecare anatomie, fiecare fizionomie a feței și a corpului este diferită și trebuie să facem ceva care să avantajeze individual pe pacientă. Nu ne putem lua după un șablon. Pacientele trebuie să aibă un ideal realist când vine la cabinet, trebuie să își dorească o intervenție chirurgicală și să înțeleagă că nu face lucruri extreme. Noi doar îmbunătățim aspectul estetic. ”, ne-a mai spus chirurgul estetician, Auday Al-Ahmad.

 

Urmărește interviul integral mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel