Ce este karma și care sunt legile ei. Mihai Voropchievici, semnificația care te va surprinde

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele 12 legi ale karmei.

De foarte multe ori auzim peste tot cuvântul „karma”, însă, în esență, nu știm exact cu ce să asociem acest termen, care își are originile din budism și șintoism. Aici nu este deloc vorba despre destin sau despre univers, ci despre acțiuni anterioare pe care le-ai făcut și ale căror consecințe le vei trăi în viitor, în funcție de natura negativă sau pozitivă a faptelor tale. În acest sens, pentru a clarifica acest subiect, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele 12 legi ale karmei și cum ne influențează ele viața, potrivit Fanatik

Prima lege este marea lege: legea cauzei și efectului. Conform marii legi, orice primești, indiferent dacă e negativ sau pozitiv e rezultatul a ceea ce tu ai oferit Universului.

A doua lege este legea creației. Trebuie să urmărești Creația atent, pentru că e gândul tău. Dacă ești mulțumit de viața ta, încearcă să privești și înăuntrul tău. În loc să așteptăm să ni se întâmple lucruri bune, noi trebuie să creăm, să ne urmăm activ nevoile și dorințele, să fim într-un mediu care să ne susțină acțiunile. Ajungem la ceea ce spune Mântuitorului.

Aici vine a treia lege a karmei: legea smereniei. Legea umilinței are un rol crucial. Regula spune că trebuie să reflectezi constant asupra ta pentru a aduce schimbările necesare. Ești persoana de care trebuie să te interesezi cel mai mult, de sufletul tău. Trebuie să învățăm să ne acceptăm propria realitatea așa cum e. A fi umil nu înseamnă a fi sluga cuiva, ci a aprecia limitele abilităților noastre și, totodată, a importanței tale pe acest pământ.

Legea creșterii, a patra, vorbește despre îmbunătățirea vieții noastre. Putem schimba lumea din jurul nostru, doar schimbându-ne pe noi. Trebuie să ne concentrăm pe dezvoltarea noastră pentru a conștientiza tot ce vrem să se schimbe.

A cincea lege este legea răspunderii: ești responsabil pentru ceea ce ți se întâmplă în viața ta. Nu altul va fi urecheat pentru acțiunile noastre, ci noi. Noi trebuie să ne asumăm răspunderea tuturor faptelor, pentru că noi am acționat. E esențial să ne asumăm acțiunile și consecințele în loc să dăm vina pe cei din jur.

A șasea lege: legea conexiunii. Conform acestei legi karmice, trecutul, prezentul și viitorul sunt interconectate. Vom primi în viitor efectul acțiunilor din trecute cauzate în prezent.

A șaptea lege karmică: legea focalizării. Aceasta spune că dacă vrei să reușești în viață, e bine să te concentrezi pe un singur scop și să excluzi alte gânduri. Ne-am ales un singur scop, acționăm, îl ducem la bun sfârșit, și abia apoi ne gândim la celelalte. Mintea umană nu e concepută pentru a urma mai multe scopuri cu aceeași intensitate și eficacitate.

A opta legea karmică: legea dăruirii și a ospitalității. În hinduism, karma e strâns legată de această lege. Universul ne testează, deseori, în moduri diferite. Ni se oferă oportunități de a aplica diverse lecții de viață și a aplica tot ce avem nevoie. Conform acestei legi, când credem cu adevărat în ceva, angajamentul față de această credință va fi testat, la un moment dat, în viața noastră.

A noua lege: legea de aici și acum. A fi conștienți și a accepta adevărul realității e una din credințele de bază pe care le folosesc toți budiștii. E vorba de credința de a trăi în prezent, nu în viitor, nu în trecut.

A zecea lege karmică: legea schimbării. Potrivit puterii pozitivității, istoria tinde să se repete pe o anumită cale atâta vreme cât nu ne-am învățat lecția pentru a aduce schimbările necesare. Istoria se repetă acolo unde nu învățăm din greșeli.

A 11-a lege: legea răbdării și a recompensei. Dacă vrei să fii răsplătit, trebuie să fii dispus să muncești din greu și să ai răbdare. Nu poți să dorești ceva și să nu acționezi pentru ceea ce vrei să vină în viața ta. Doar prin trudă și răbdare putem revendica recompensele pe care ni le dorim.

Ultima lege karmică: legea semnificației și a inspirației. Această lege este cea mai inspirată care vă ajută să înțelegeți adevăratul sens al karmei. Valoarea și semnificația a ceva sunt direct determinate de intențiile și energia investite în acel lucru.  

Te-ar putea interesa și: Ce spune numărul de la mașină despre tine. Mihai Voropchievici avertizează: „Fiecare vine cu o vibrație diferită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel