Ce spune numărul de la mașină despre tine. Mihai Voropchievici avertizează: „Fiecare vine cu o vibrație diferită”

Data publicării:

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce poate spune numărul mașinii tale despre tine. 

Numărul pe care îl avem la mașină poate spune forte multe lucruri despre noi, avertizează Mihai Voropchievici. Așadar, înainte să-l alegem, trebuie să-l calculăm foarte bine, dacă ne dorim să avem noroc și responsabilitate la volan. Mai mult, nu sunt importante doar cifrele în sine, ci și literele, care trebuie calculate, la rândul lor, tot sub forma unor cifre.

„Numărul de înmatriculare vine să-l ajute sau să creeze necazuri celui care îl are. În primul rând, va trebui să știți semnificație fiecărei litere, ce cifră are. Fiecare literă are un coeficient numeric, de la 1, la 9, pe care voi va trebui să le adunați. Tot ce este pe plăcuță se adună. Fiecare număr vine cu o vibrație diferită.”, spune numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii de pe Fanatik. 

Calculează numărul mașinii tale în funcție de tabelul de mai jos și vezi ce spune acesta despre tine:

Cifra 1 este caracteristică șoferilor care vor să fie mereu primii și tind să conducă de capul lor, sfidând orice reguli și de politețe, și de circulație. Partea pozitivă îl ajută pe posesor să se orienteze în locuri necunoscute. Acești șoferi se descurcă într-un trafic dificil. Poate conduce în viteză prea mare, asta ca aspect negativ. O mașină al cărei rezultat de pe plăcuța de înmatriculare este 1 poate intra ușor în belele.

2 reprezintă conducătorul prea politicos, care dă prioritate tuturor. Se întâmplă să îi încurce pe cei din jur. Dă prioritate unde chiar el are prioritate. Poate bloca de multe ori chiar banda de viteză. Incidentele în trafic pe cel cu 2 la mașină îl consumă teribil. Acestor șoferi li se recomandă să asculte muzică romantică în timp ce conduc. Asta îi face mai atenți.

3 este specific mașinilor care sar în ochi. Poate să aducă șoferului o atenție specială din partea admiratorilor. Intră și în ochii Poliției, pentru că sesizează fantastic de repede abaterile. Abaterile lui 3 pot fi destul de numeroase. 3 poate duce la exces de viteză.

Mașinile cu 4 aduc multă bătaie de cap: pana prostului, zgârieturi, pene de cauciuc, amenzi, defecțiuni diverse. 4 mai înseamnă nervi pentru șoferi, timp pierdut, dar și cheltuieli suplimentare. Dacă vreți să luați o mașină, nu îi puneți 4. Dacă sunteți șofer profesionist, atunci e posibil să treci peste dificultăți. E bine să evitați acest număr, pentru că nu e benefic.

Am ajuns la 5, o cifră excelentă! 5 este cifra călătoriilor, a aventurilor și îi aduce șoferului experiențe de neuitat. Totuși, atenție la viteză și la manevrele riscante! 5 nu e recomandat persoanelor agitate, colerice, nervoase, care nu știu să se tempereze.

Mașina cu 6 are o proprietate valoroasă: face mașina sigură și te ferește de accidente. Pe de altă parte, îl condamnă pe șofer să facă o mulțime de drumuri pentru problemele altora sau pentru a-i transporta pe alții. Este bună ca mașină de familie, dar la fel de bine pentru taxi, ambulanță sau microbuz școlar.

Originalitatea lui 7 este amprenta pe care o pune acest număr. Se potrivește mașinilor de colecție sau celor care au ceva special, particular. E vorba de mașini rare, de epocă, vechi, cu tiraj mic. Poate fi și simbolul excentricității unora. Necazul e că această mașină e predispusă la a fi accidentată.

Mașina cu cifra 8 este mașina oamenilor de succes. Șoferul are mână sigură, controlează bine mașina, conduce ferm și precis. Se recomandă acest număr și persoanelor mai ezitante, pentru a le contracara ezitarea și nehotărârea. Atenție, căci o astfel de mașină poate fi costisitoare dacă e accidentată.

9 reprezintă norocul. Este o predispoziție către accidente, dar mai ușoare și nu cu pierderi de vieți. Șoferul unei astfel de mașini poate avea obiceiuri proaste la volan. Se poartă bine numai la drumuri lungi, în locuri exotice. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel