Ce dietă ține Andreea Marin: Am pierdut 7 kilograme. M-am lăsat de dulciuri

Data publicării:
Andreea Marin, foto arhiva personală
Descriere foto: Andreea Marin, foto arhiva personală

Andreea Marin a adoptat un stil de viață sănătos, recent, cu ajutorul căruia a reușit să dea jos mai multe kilograme.

Andreea Marin este într-o formă de zile mari și, asta după ce a reușit să piardă 7 kilograme. Vedeta spune că nu a slăbit întâmplător, ci ține o dietă și face sacrificii destul de mari, pentru a reveni la o formă fizică cât mai perfectă.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă.”, a spus Andreea Marin, potrivit viva.

"Am urmat o dietă"

Vedeta spune că nu și-a făcut singură planul alimentar, ci a consultat un medic nutriționist, lucru pe care îl recomandă tuturor. Aceasta spune că va continua să-și mențină stilul de viață sănătos, pentru că nu vrea să se oprească aici cu kilogramele în minus. 

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continuu, nu mă las”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate!”

„E ziua emoției pentru mine, pentru că am lansat cartea «Nu există nu se poate!», în care am pus atât de mult suflet, căci m-am întors în timp în momentele cruciale din viața mea, care m-au definit și au devenit sursa puterii mele interioare.
Nu e o carte doar despre experiența mea, ci regăsiți în ea și oameni frumoși, îndrăzneți, care, în ciuda dificultăților ce li s-au așternut în față, au făcut tot ce le-a stat în putere să demonstreze că nu există nu se poate și sunt o inspirație astăzi, pentru că au reușit. O carte care te va motiva să scoți la lumină tot ce e mai bun în tine și să realizezi că, în viață, zidurile există doar atâta timp cât tu le dai putere să stea în picioare.” – Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel