Ce dieta ți se potrivește, în funcție de zodie: Săgetătorii, sfătuiți să consume pește, iar Gemenii să renunțe la grăsimi. Astrele te ajută să obții o siluetă de vis

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Christine Van
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Christine Van

Pierderea în greutate și tonifierea corpului nu este o sarcină ușoară. Uneori se întâmplă ca antrenamentul și dietele să nu ajute, deoarece s-ar putea să alegem calea greșită. Astrele, însă,  spun  cum să slăbiți rapid, având în vedere semnul zodiacal din care faceți parte.

Femeile își doresc să arate întotdeauna bine, de aceea astrologii au pregătit o metodă unică de pierdere în greutate.

 

Cum trebuie să slăbească semnele de foc: Berbec, Săgetător și Leu

 

Berbec -  Berbecii sunt foarte pasionați de mâncarea delicioasă, nu se pot opri și nu știu să controleze dimensiunea porțiilor. Nutriționiștii și astrologii recomandă Berbecului să renunțe la alimentele grase și bogate în calorii, gustări, dulciuri, în schimb să mănânce pește, fructe, legume și produse lactate. Pentru a pierde în greutate cu succes, Berbecul are nevoie de o motivație bună, apoi procesul de slăbire va merge mai repede. Opțiunea ideală pentru activitate fizică ar fi înotul sau exercițiile cardio.

 

Săgetător - De regulă, până la vârsta de 40 de ani, Săgetătorii nu se confruntă cu problema excesului de greutate. Însă obiceiul de a mânca mult și neregulat, precum și un stil de viață sedentar, duc la un rezultat negativ. Este important să schimbați dieta: alegeți pește, leguminoase, legume și fructe. Uită de afumături, murături și alcool. Ca sport, astrologii recomandă drumețiile, alpinismul și jocuri de echipă.

Leu - Leii carismatici au voință de fier, așa că nu le este dificil să țină diete și să facă sport. Singurul motiv pentru care se pot îngrășa este un program de lucru încărcat, ceea ce face imposibil să ajungă la sală. În plus, întâlnirile cu prietenii și petrecerile zgomotoase nu trec niciodată neobservate.

 

Cum trebuie să slăbească semnele de apă: Scorpion, Rac și Pești

 

Reprezentanții semnelor de apă sunt oameni deosebiți, foarte sensibili, responsabili și serioși. Ei abordează serios aspectul lor fizic, fiind ghidați de sentimentele lor interioare.

Scorpion - Pentru acești nativii este important să arate bine, astfel încât  țin  diete tot timpul. Principalul lucru pe care trebuie să-l reține este să elimine brânza de vaci, iaurtul și chefirul din dietă. Astrologii recomanda ca Scorpionii sa renunțe la obiceiul de a gusta mereu ceva și să practice un sport în care pot stabili un fel de record, spre exemplu alergatul.

Rac - Racii se îngrașă  rapid, deoarece sunt obișnuiți să scape de stres prin dulciuri. Renunță la alimentele bogate în calorii,  include în meniu supe de legume, pește, cereale și legume proaspete. Înotul, mersul pe jos sau alergatul sunt cele mai potrivite sporturi pentru Rac.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel