Ce DIETĂ are Vladimir Putin. Meniul și regulile CIUDATE pe care le-a IMPUS. Mâncarea sa, SCANATĂ, la fel ca cea a Reginei Elisabeta

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Ce dietă are Vladimir Putin, cum se menține tânăr și sănătos și ce reguli stricte are în ceea ce privește mâncarea pe care o consumă.

Vladimir Putin este "vedeta" momentului în ultimele săptămâni, după ce, pe neașteptate, a declanșat un război dur contra Ucrainei, aruncând în stradă milioane de oameni și panicând oamenii din întreaga lume cu amenințările nucleare.

Toată atenția tuturor este acum pe Vladimir Putin, mai ales după ce, oficiali americani au declarat că adevăratul Vladimir Putin ar fi murit, iar în locul său a apărut o sosie, dar și după ce mai mulți medici chirurgi, atât din România, cât și din străinătate au făcut lista operațiilor estetice pe care președintele rus și le-ar fi făcut de-a lungul timpului.

Acum, o mulțime de alte detalii au ieșit la iveală despre stilul său de viață, despre modul în care arată și de costurile pe care le achită pentru a nu-și arăta cei aproape 70 de ani.

Din viața lui Vladimir Putin nu lipsește niciodată sportul. Deține centura neagră la judo, iubește înotul, joacă frecvent hochei cu gărzile sale de corp și lucrează la sala de forță.

Potrivit declarațiilor făcute de diferite surse pentru presa internațională, Vladimir Putin petrece, zilnic, o oră sau două în bazinul de înot, pentru că acest sport, pe lângă faptul că îi oferă o condiţie fizică de invidiat, îi şi limpezeşte mintea. Acest detaliu e important, mai ales după ce specialiștii au declarat că Vladimir Putin nu mai gândește liber și coerent, iar medicii chirurgi i-au pus diagnosticul de dismorfofobie. Ciște continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel