Tendințe păr 2023: Ce culori se poartă în noul an. Mirela Vescan: „Este nuanța vedetă”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Element5 Digital
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Element5 Digital

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au vorbit despre culorile care se poartă la păr în noul an. 

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au adus în fața publicului într-o nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, tendințele anului 2023.  Mirela Vescan a dezvăluit care este nuanța vedetă în materie de păr a noului an, care bate la ușă. 

Tendințe păr 2023: Ce culori se poartă în noul an

„Nunanța părului în 2023 este cupru. Este un roșcat frumos, este nuanța vedetă. Rămâne blondul, microtendințe, nunțe atipice, colorate, în zona de verde, albastru, turcoaz, dar cuprul rămâne vedetă în anul care urmează. Textura părului trebuie să fie umedă. Tendința ar spune să aruncăm uscătoarele de păr. Chiar și în prezentările de modă am văzut multe modele care au fost coafate în stilul acesta. Se poartă părul creț sau creponat. Încă este în tendințe ”, a dezvăluit Mirela Vescan, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Dermopigmentarea sau tatuarea sprâncenelor. Ce trebuie să știi despre această procedură

Dermopigmentarea este o ramură mai recentă a industriei de înfrumusețare, care ia o amploare din ce în ce mai mare și la noi în țară. Așadar, pentru a clarifica toate curiozitățile cu privire la acest domeniu, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au invitat-o în cadrul emisiunii Mi-Th influencer pe Teodora Natalia Drăghici. Specialista a dezvăluit  ce este concret dermopigmentarea și care este motivul pentru care femeile tind să apeleze în număr când mai mare la această tehnică. 

„Dermopigmentarea este o altă latură a tatuajului, mai exact tatuaj cosmetic. Este similară cu tatuajul în sine, doar că se folosesc alt timp de ace și alți pigmenți, sunt mult mai colorați și mai vii decât la tatuajele corporale. Dermopigmentarea poate fi găsită și sub termenul de micropigmentare sau tatuaj cosmetic, semipermanent, toate acestea se aplică. Dacă în primele 24 de ore ar veni la mine o persoană care a trecut printr-o experiență nefericită, eu pot să lucrez peste acel tatua, iar la vindecare nu vom mai avea pigmenta. Există soluții de corectare.”, a declarat Teodora Natalia Drăghici.

„Dacă la mine vine o femeie pentru machiaj și are sprâncenele bine trasate de un dermopigmentist, pe mine mă ajută, dar foarte rar văd asta. S-a întâmplat să vină femei cu tatuaje grosiere, cu linii negre sub ochi, linii de tuș neterminate.”, a intervenit Mirela Vescan.

„Totul este produs în laborator, într-un mod controlat, sigur, igienic”

„Unele persoane folosesc cuvântul de cerneală, în locul pigmentului. Nu este neapărat greșit, pentru că traducerea din engleză asta ar fi, dar nici nu mi se pare prea corect, pentru că sunt lucruri diferite. Pigmenții folosiți în dermopigmentare sunt creați în laborator, avem pigmenți organici și anorganici sau eventual un mixt între ei. Se face o confuzie la pigmenții organici. Multă lume crede că au luat petalele de la trandafiri și le-au stors în sticluțe. Nu este adevărat. Totul este produs în laborator, într-un mod controlat, sigur, igienic. Microblandingul este tot o formă de tatuaj, reprezintă o multitudine de ace unite între ele.”, a mai spus Teodora Natalia Drăghici.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel