Dermopigmentarea sau tatuarea sprâncenelor. Ce trebuie să știi despre această procedură: "Totul este produs în laborator"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Pasionații și interesații de dermopigmentare au ocazia să afle noutăți direct de la sursă, pentru că la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de la DC News și Spectacola, a fost invitată Teodora Natalia Drăghici, care a răspuns la toate curiozitățile din acest domeniu. 

Dermopigmentarea este o ramură mai recentă a industriei de înfrumusețare, care ia o amploare din ce în ce mai mare și la noi în țară. Așadar, pentru a clarifica toate curiozitățile cu privire la acest domeniu, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au invitat-o în cadrul emisiunii Mi-Th influencer pe Teodora Natalia Drăghici. Specialista a dezvăluit  ce este concret dermopigmentarea și care este motivul pentru care femeile tind să apeleze în număr când mai mare la această tehnică. 

„Dermopigmentarea este o altă latură a tatuajului, mai exact tatuaj cosmetic. Este similară cu tatuajul în sine, doar că se folosesc alt timp de ace și alți pigmenți, sunt mult mai colorați și mai vii decât la tatuajele corporale. Dermopigmentarea poate fi găsită și sub termenul de micropigmentare sau tatuaj cosmetic, semipermanent, toate acestea se aplică. Dacă în primele 24 de ore ar veni la mine o persoană care a trecut printr-o experiență nefericită, eu pot să lucrez peste acel tatua, iar la vindecare nu vom mai avea pigmenta. Există soluții de corectare.”, a declarat Teodora Natalia Drăghici.

„Dacă la mine vine o femeie pentru machiaj și are sprâncenele bine trasate de un dermopigmentist, pe mine mă ajută, dar foarte rar văd asta. S-a întâmplat să vină femei cu tatuaje grosiere, cu linii negre sub ochi, linii de tuș neterminate.”, a intervenit Mirela Vescan.

Fructul cu efecte miraculoase asupra pielii. Mirela Vescan: „Tratează cam toate categoriile de probleme”

„Totul este produs în laborator, într-un mod controlat, sigur, igienic”

„Unele persoane folosesc cuvântul de cerneală, în locul pigmentului. Nu este neapărat greșit, pentru că traducerea din engleză asta ar fi, dar nici nu mi se pare prea corect, pentru că sunt lucruri diferite. Pigmenții folosiți în dermopigmentare sunt creați în laborator, avem pigmenți organici și anorganici sau eventual un mixt între ei. Se face o confuzie la pigmenții organici. Multă lume crede că au luat petalele de la trandafiri și le-au stors în sticluțe. Nu este adevărat. Totul este produs în laborator, într-un mod controlat, sigur, igienic. Microblandingul este tot o formă de tatuaj, reprezintă o multitudine de ace unite între ele.”, a mai spus Teodora Natalia Drăghici.

Când observăm rezultatele exacte

Rezultatul final nu va veni imediat după procedura de dermopigmentare, ci abia după 30 de zile. În acest timp, tatuajul se va mai „așeza”, ori vor mai fi făcute anumite retușuri. 

„Vindecarea de după procedură este la aproximativ 30 de zile. Atunci se poate numi rezultat vindecat, timp în care trebuie să mergi la retuș și se constată dacă mai este nevoie de o îmbunătățire sau nu. Unele persoane nu au nevoie de retușuri. Sunt persoane care își fac chiar și camuflaj cearcănelor, blush sau își ascund pistruii. Sunt și unele forme de pigmentare în urma cărora trebuie să-ți asumi niște riscuri sau alt stil de viață ulterior. Spre exemplu, dacă se realizează la nivelul cearcănelor, acea zonă nu se va mai bronza.”, a continuat aceasta. 

Cătina, beneficii uimitoare pentru ten. Mirela Vescan și Thea Haimovitz vin cu secretele acestei plante minune: „Este grozav”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel