Ce crede Elena Merișoreanu despre Jador: „Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video TV. Jador, foto Instagram
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video TV. Jador, foto Instagram

Elena Merișoreanu se arată uimită de succesul pe care îl are Jador.

Elena Merișoreanu a obișnuit publicul cu modul direct în care își expune părerea. Artista de muzică populară nu se se sfiește să spună ceea ce gândește, cu riscul de a deranja. În cazul lui Jador, artista a avut însă numai cuvinte de laudă. Deși acesta face parte din generația tânără și cântă un gen muzical diferit de aceasta, Elena Merișoreanu se arată impresionată de talentul lui și spune că își merită pe deplin succesul de care se bucură. 


„Am fost la Timișoara în perioada în care a fost Jador acolo. Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște. Tineretul este înnebunit. El cântă frumos, eu am rămas uimită când i-am văzut, nu știam ce se întâmplă(...) păi știți ce era după el pe stradă?!

Totul evoluează și maneliștii, în general, dacă nu scot în fiecare lună câte un hit, ei nu există.

Concurența este foarte mare între ei să știți. Eu îi apreciez pentru că ei cântă o noapte întreagă(...) O noapte întreagă, cântă câte cinci – șase ore și a doua zi o iau de la capăt.
Eu am cântat cu ei și știu câtă muncă depun ei și în țară și în străinătate(...) Este trendul acesta, la orice nuntă te duci, trebuie să cânți cântece care plac la public, de asta ne cheamă lumea”, a povestit Elena Merișoreanu pentru WOWbiz.ro.

Jador, decizie RADICALĂ, după ce i s-a interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara: Nu poate nimeni să ne oprească

Teo Trandafir, declarații inedite despre Jador: „E agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mă sperie, mă intimidează”

 

Teo Trandafir a fost provocată să spună care ar fi bărbații celebri din România cu care s-ar căsători. Iată ce a declarat prezentatoarea TV despre Jador. 

Teo Trandafir a fost invitată în emisiunea "Test de vedetă", acolo unde a primit o serie de întrebări incomode. Vedeta a fost provocată să își amintească primul sărut din viața ei, dar și să numească bărbații celebri din România cu care s-ar căsători. 


Printre bărbații cu care vedeta ar vrea să ajungă la altar se numără Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu. La polul opus, bărbatul pe care Teo Trandafir nu îl consideră deloc potrivit pentru ea este cântărețul Jador, despre care spune că este genul de om care o intimidează. Motivul ar fi îndrăzneala artistului și faptul că vorbește tare. 

"Este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur.", a declarat Teo Trandafir, în cadrul emisiunii "Test de vedetă", de la Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel