Jador, decizie RADICALĂ, după ce i s-a interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara: Nu poate nimeni să ne oprească

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Jador, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, Instagram

Jador va susține un concert la Timișoara.

Jador a luat o decizie extremă, după ce i-a fost interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara. Chiar dacă inițial, artistul a declarat faptul că nu va mai călca niciodată în acel oraș, acum acesta și-a anunțat fanii că va susține un concert gratuit în Timișoara și poate avea acces oricine.

„Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită.”

O să aflați ulterior locația. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram.Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale.

Nu poate nimeni să ne oprească să ne întâlnim. Mă gândesc că mă lasă măcar acest concert gratuit, probabil puțin finanțat de către mine să-l susțin pentru noi, pentru că voi mă iubiți așa cum sunt eu și vă mulțumesc pentru asta.”, a spus Jador, potrivit spynews.

Jador, supărat din cauza discriminării

„Și uite așa o industrie a statului a discriminat un cetățean al României, care-și plătește taxele. Și cum să nu mă simt eu ofensat în urma a tot ceea ce se întâmplă. În urma presiunilor mediatice, nu mai putem că ești țigan, ne pare rău”, a precizat Jador.

De unde a pornit tot scandalul

Manelistul Jador urma să susțină un concert la Filarmonica Banatul din Timișoara la data de 17 mai și chiar a apucat să pună biletele în vânzare. Primăria Timișoara a decis însă că un concert de manele nu este potrivit pentru sala Filarmonicii, astfel că a anulat concertul lui Jador. 

Totuși, din câte se pare, sala Filarmonicii a mai găzduit momente care nu i-ar face pe deplin cinste unei instituții de cultură. În acest condiții, comediantul Raul Gheba îi transmite un mesaj primarului Timișoarei, Dominic Fritz, în care îl întreabă ce ar trebui să facă o persoană care vrea să susțină un spectacol la Timișoara și are potențialul de a aduce peste 1000 de spectatori. 

"Da chiar așa, cum sa cânte Jador la Filarmonica Banatul? Pai mă scuzați, dar eu și colegii mei din stand up, când prestăm acolo, înnobilam acest stabiliment cultural cu umorul nostru intelectual. Spre exemplu, acum doi ani am deschis spectacolul cu o excelentă gluma despre bășinile femeilor și am continuat cu un material despre cum se cacă câinele meu, iar domnul Constantin Bojog a executat cu virtuozitate un bit de 15 minute despre masturbare. Citește continuarea aici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel