Ce costum de Halloween să alegi, în funcție de zodie. Ținuta „de speriat” cu care vei semăna groaza printre prieteni

Data actualizării: | Data publicării:

Cel mai bun potrivit costum de Halloween pentru fiecare semn zodiacal. Cauți un costum de ultim moment? Lasă astrele să-ți aleagă look-ul înfricoșător perfect pentru Halloween.

Halloween-ul se apropie cu pași repezi și, deși majoritatea oamenilor respectă cu conștiinciozitate sezonul înfricoșător încă de la primele semne de toamnă, alții ar putea simți că sărbătoarea îi ia prin surprindere. Dar nu vă temeți; mai sunt încă câteva săptămâni și destul timp pentru a vă asambla un costum, dacă nu ați făcut-o deja. Parade Magazine a alcătuit o listă cu cele mai potrivite costume clasice de Halloween pentru fiecare semn zodiacal. Îți vei speria toți vecinii cu un costum de mumie sau îți vei uimi prietenii cu un costum de extraterestru ieșit din comun?

Berbec: Diavol Sexy 

Faceți furori la orice petrecere din acest sezon îmbrăcându-vă ca un demon sau poate chiar ca Prințul Întunericului. La urma urmei, ești o persoană foarte directă, și ce poate fi mai direct decât să fii încapsularea supremă a poznelor diavolești de Halloween? Să îmbraci un costum atât de diabolic va fi ocazia perfectă pentru a-ți pune în evidență personalitatea înflăcărată și asertivă, precum și entuziasmul tău puternic pentru acest sezon.

 


Taur: Pisica neagră

Este posibil să vrei să te alături petrecerilor de Halloween, dar este la fel de probabil să te mulțumești să stai acasă și să te uiți la filme de groază. Oricum ar fi, de ce să nu profiți de dragostea pentru animale pe care o împărtășești cu celelalte semne de pământ și să fii o pisică neagră în acest an? Îți poți îmbrățișa natura iubitoare de confort cu un body adorabil sau poți juca partea ta senzuală, dându-i în schimb o tentă sexy costumului tău. Să te îmbraci ca acest simbol clasic, dar adorabil, al Halloween-ului, va funcționa în orice caz!


Gemeni: Maestrul de ceremonii

În cele din urmă, vrei întotdeauna să te distrezi, indiferent de sărbătoare, așa că încearcă să-ți faci prietenii să țipe de râs în acest sezon de Halloween cu un costum plin de umor. Aveți un talent pentru a face conexiuni pline de umor și o listă largă și extinsă de interese din care să vă inspirați atunci când întâlniți oameni noi. Indiferent de situație sau de ocazie, toți ochii sunt ațintiți asupra ta atunci când dai drumul la farmec. Asta face ca maestrul de ceremonii să fie alegerea perfectă de costum pentru această zodie inteligentă.


Rac: Vampir

S-ar putea ca uneori să te plictisești să auzi cât de capricios poate fi semnul tău, dar Halloween-ul este momentul perfect pentru a-ți îmbrățișa firea grijulie și emotivă! Chiar înainte de a deveni sexy, datorită unor francize precum Interviu cu un vampir și Twilight, vampirii au fost adesea portretizați cu un sentiment de tristețe și tragedie, poate din cauza ramificațiilor vieții veșnice. Vei descoperi că vei emana fără efort această energie dacă te vei strecura în haina acestui monstru legendar pentru festivitățile de Halloween.

 

Leu: Ceva Regal


Nu este niciun secret cât de mult îți place să fii în centrul atenției, așa că apleacă-te spre asta în acest an, încoronându-te ca fiind regal, așa cum ești cu adevărat! Îmbrăcându-te ca orice figură regală, fie ea istorică sau actuală, îți oferă șansa de a străluci chiar și în mijlocul multitudinii de alte costume din jurul tău. Te vei simți ca acasă întruchipând spiritul unui monarh radiant, ridicând moralul celor din jurul tău chiar și în cea mai întunecată noapte de Halloween.


Fecioară: Mumie


Probabil că ești obișnuit să cureți în mod regulat mizeria altora, așa că de ce să nu te pregătești anul acesta? Acest costum este simplu, dar eficient, și face apel la firea ta modestă, oferindu-ți șansa de a participa la șmecheriile de Halloween fără a atrage prea multă atenție nedorită. Vârtejul tău practic va fi, de asemenea, mulțumit de faptul că vei obține multiple utilizări din acest costum dacă vei merge pe ruta clasică a mumiei din hârtie igienică!

 

 


Balanță: Zâna


Manifestă-ți dispoziția socială și fermecătoare de Halloween, costumat în această creatură mitică, adesea prezentată în mass-media, cu o apreciere pentru frumusețe și romantism ca a ta. Poți alege să fii o zână luminoasă și drăguță, așa cum se vede la personaje precum Tinkerbell din Peter Pan, sau poți alege să pui în lumina reflectoarelor zânele întunecate și răutăcioase din legenda irlandeză antică, dacă preferi să fii ceva de speriat.


Scorpion: Vrăjitoare

Halloween-ul cade în fiecare an în timpul sezonului Scorpionului și este probabil că te simți deja foarte legată de această sărbătoare datorită înclinației tale pentru tot ceea ce este întunecat și misterios. Îmbrățișează-ți personalitatea ta vrăjitoarea în momentul în care se află la apogeul puterii sale, îmbrăcând acest costum clasic pentru All Hallows Eve. De asemenea, îți oferă o ocazie ideală de a-ți valorifica latura sexy, dacă vrei!

 

 

Săgetător: Clovn

Oricum nu iei niciodată lucrurile prea în serios, așa că de ce să începi cu Halloween-ul? Poți fi cât de caraghios sau înfricoșător vrei cu această alegere de costum și, oricum, vei avea o mulțime de șanse de a-ți arăta latura comică. La fel ca multe evenimente din viață, privești Halloween-ul ca pe o seară pentru o aventură distractivă, iar îmbrăcatul în clovn va fi o modalitate sigură de a o face una memorabilă.

 

Capricorn: Zombie

Ești o persoană constantă, metodică și perseverentă, la fel ca și zombii pe care îi vezi în filmele de groază cum îi urmăresc neîncetat pe cei vii. Deși preferi să te dedici urmăririi obiectivelor tale în viață, s-ar putea să descoperi că te poți identifica cu abilitatea unui zombi de a se concentra asupra unei dorințe și de a se ține de ea cu tenacitate, indiferent de situație. Acest lucru, împreună cu simțul umorului tău sec și discret, te face candidatul perfect pentru a pune în scenă numărul perfect de zombi în acest Halloween.

 

 

Vărsător: Extraterestru

Să te integrezi nu este chiar genul tău, așa că este logic să încerci un costum complet ieșit din comun. Există atât de multe moduri diferite în care ai putea interpreta versiunea ta de extraterestru, ceea ce înseamnă că poți fi la fel de imprevizibil și șocant cu portretul tău, așa cum îți dorești. Îți place să subminezi așteptările și să-i surprinzi pe ceilalți, așa că îmbrățișează libertatea pe care ți-o oferă acest costum pentru a deveni cu adevărat inventiv.


Pești: Fantoma

Se spune că fantomele există într-un spațiu undeva între cei vii și cei morți, fără să mai locuiască în corpurile lor pământești, dar fără să poată trece pe deplin de partea cealaltă. Ca un visător cu o dispoziție ezoterică, probabil că ești foarte familiarizat cu acest sentiment de existență suspendată și de detașare de lumea reală, și te vei simți ca acasă dacă te strecori sub înfățișarea unei fantome.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel