Ce conțin, de fapt, crenvurștii de porc. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să-i mai cumperi

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ce conțin crenvurștii de porc din magazine. Analiza realizată de InfoCons scoate la iveală detalii care te vor pune pe gânduri.

Crenvurștii de porc au până la 11 E-uri și doar 10% carne de porc, potrivit InfoCons. InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip crenvurști de porc ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 19 produse, iar rezultatele sunt șocante.

Ca urmare a centralizării și analizării informațiilor ce se regăsesc pe etichetele produselor au rezultat :

”Procentul de carne de porc este cuprins între 10 și 93% din compoziția produsului. Există și produse care sunt comercializate sub denumirea ”Crenvurști carne de porc , însă primul ingredient din listă este carnea de pui. Carnea de porc se află pe a patra poziție în lista ingredientelor”, arată InfoCons.

Ce alte ingrediente se regăsesc în compoziția crenvurștilor

Din punct de vedere al altor ingrediente regăsite în compoziție :

– 57.89% au în compoziție apă, fiind și cel de-al doilea ingredient

– 31.57% au sarea ca fiind al treilea ingredient. Atenție! Ingredientele de pe etichetă se află în ordine descrescătoare: primul fiind în cantitatea cea mai mare, iar ultimul în cantitatea cea mai mică, mai notează InfoCons. 

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience