Ce caută Cătălin Scărlătescu la o femeie: „Am avut relații doar cu femei foarte mișto”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Cătălin Scărlătescu este „ultimul burlac” al showbiz-ului românesc. Celebrul Chef nu s-a așezat încă la casa lui, deși nu puține au fost femeile care au încercat să-l ducă în fața altarului.

Cătălin Scărlătescu are 48 de ani și nu se grăbește să se însoare. Motivul e simplu, juratul de la Chefi la cuțite, de la Antena 1, nu a găsit încă femeia potrivită sau dacă a găsit-o, nu a știut să o păstreze, după cum recunoaște chiar el. 

Întrebat cum ar arăta femeia ideală în viziunea sa, Scărlătescu a explicat că nu are un tipar anume, insă caută să aibă lângă el o femeie inteligentă și independentă. 

 

”Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme. 


Motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum


Pe de altă parte, sora renumitului bucătar a dezvăluit că o problemă în relațiile trecute ale fratelui său ar fi fost gelozia. O gelozie cel puțin atipică. Fostele iubite ale lui Cătălin Scărlătescu deveneau geloase pe sora acestuia, din cauza atenției pe care i-o acorda.

 

”Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el de exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a spus Carmen Scărlătescu pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel