Ce cadou de mii de euro a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei. Artista a rămas fără cuvinte: ”O Dumnezeule, ce-i asta?!” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Vlăduța Lupău, sursa instagram
Descriere foto: Vlăduța Lupău, sursa instagram

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus au împlinit recent doi ani de la cununia civilă, motiv pentru care bărbatul i-a făcut un cadou inedit artistei.

Adi Rus a reușit să o lase fără cuvinte pe soția sa, Vlăduța Lupău. Cei doi au împlinit doi ani de la cununia civilă, iar cu această ocazie specială, bărbatul i-a făcut un cadou artistei, care a lăsat-o fără cuvinte.

Vlăduța Lupău a fost chemată într-o parcare, momentul în care soțul său a venit la ea cu un buchet de trandafiri roșii, a îmbrățișat-o,după care i-a arătat marea surpriză. Mai exact, Adi Rus i-a cumpărat o mașină de lux soției sale. Artista a rămas uimită și cu greu și-a găsit cuvintele.

”O Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta”, au fost cuvintele pe care cântăreața le-a repetat minute în șir.

Cântăreața a pus imediat buchetul de flori pe capota mașinii și a început să examineze cu atenție bijuteria pe patru roți, după care s-a urcat direct la volan, fiind extrem de fericită.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

 

 

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu au apucat să facă petrecerea de nuntă

 

Vlăduța Lupău și Adi Rus își programeseră petrecerea de nuntă anul trecut în aprilie, însă din cauza pandemiei de COVID-19 aceștia nu au mai apucat să facă evenimentul mult așteptat. Timpul a trecut, iar cei doi nu au mai apucat să facă petrecerea de nuntă așa cum și-au dorit.

 

Citește și: Loredana Groza, o nouă ipostază provocatoare. Cât de bine arată artista într-o ținută din dantelă/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel