Loredana Groza, o nouă ipostază provocatoare. Cât de bine arată artista într-o ținută din dantelă/ FOTO

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

Loredana Groza și-a surprins fanii cu o nouă ipostază de infarct. Ținuta purtată de artistă a încins toate spiritele.

Loredana Groza este una dintre cele mai provocatoare dive din showbizul românesc. La 50 de ani, artista este posesoarea unui trup aproape perfect. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

Loredana Groza și-a obișnuit fanii în ultima perioadă cu tot mai multe fotografii în care apare în tot feul de ipostaze provocatoare. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când artista a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare  într-o ținută de vis, din dantelă de culoare neagră. Fanii nu s-au putut abține și au reacționat imediat la fotografia publicată de artistă.

În dreptul fotografiei, blondina a scris un vers dintr-o piesă lansată de ea în urmă cu mai mult timp.

“Te alung și te chem iar, Te las și iar te iau…”, a fost descrierea pe care Loredana a atașat-o fotografiei de pe Instagram.

„Frumoaso ești superbă ai un corp frumos”, „Ești superbă și foarte frumoasă”, „Ești superbă, ești ca un model pentru mine, te apreciez enorm”, au fost câteva dintre mesajele pe care artista le-a primit de la fanii de pe rețelele de socializare, unde este urmărită într-un număr foarte mare de fani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

Loredana s-a vaccinat cu a treia doză împotriva Covid-19

 

Zilele trecute, Loredana Groza le-a mărturisit fanilor că s-a vaccinat cu doza a treia de vaccin împotriva coronavirusului.

 

„M-am vaccinat cu a treia doză. Singura solutie pentru a termina Pandemia”, a scris Loredana, în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe rețelele sociale.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel