Ce bijuterii ar trebui să poarte fiecare Zodie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Fiecare semn zodiacal dispune de câteva caracteristici care îl fac mai predispus anumitor feluri de a se prezenta. Ce bijuterii credeți că ar trebui să poarte fiecare zodie în funcție de trăsăturile ei? Află mai jos! 

isclaimer: Acesta este un articol scris cu drag pentru relaxare și pentru a ne bucura de anumite trăsături ale zodiilor. S-ar putea să nu li se potrivească tuturor, însă știți de ce? Pentru că noi nu suntem doar zodia, ci suntem o sumă de aspecte pe care le-am descoperi cu ajutorul unei astrograme. Cele mai importante vor fi, desigur, Soarele, Luna și Ascendentul despre care poți afla mai multe chiar aici! Însă și pozițiile lui Mercur, Marte și Venus vorbesc enorm despre cum suntem. 

Iar acum să trecem la treabă! Ce bijuterii li s-ar potrivi zodiilor? 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul e cam grăbit și s-ar putea să nu își dorească mai mult de un ceas prin care să vadă exact cât mai are de alergat, cât timp a rămas din traseul pe care îl face pentru a cuceri un vârf, la ce oră se trezește ca să aibă timp să facă tot ce și-a propus. Berbecul va avea mereu o natură practică. E posibil, totuși, ca dacă își ia bijuterii, să investească în ceva de calitate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurilor le place confortul și viața bună. Sunt atrași atât de coliere, cât și de brățări. Vor dori să își pună în evidență gâtul și să le arate celorlalți situația lor financiară. Taurului îi place să aibă, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Sunt atrași și de cristale, pietre prețioase, aur, argint, tot ce are legătură cu pământul, resursele, natura.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt curioși și extrem de schimbători. Este greu de ghicit ce bijuterii vor prefera aceștia, cel mai probabil unele care să conțină ceva cu simboluri despre care au citit că ar putea să îi protejeze sau să îi facă să atragă și mai multe cunoștințe. Li s-ar potrivi: lănțișoare cu pietre colorate, broșe cu bufnițe și inele cu semne ale infinitului. 

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel