Ce bărbat celebru i-a făcut avansuri Andreei Marin. Acesta nu a fost pe placul vedetei: "Mizeriile nu fac bine nimănui"

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin este una din vedetele cu greutate din peisajul monden autohton. Acest lucru i-a adus o multime de cuceriri de-a lungul vietii, însă au existat și bărbați pe care Andreea Marin i-a refuzat categoric.

Cu o carieră strălucitoare în televiziune, Andreea Marin a cules roadele muncii sale şi deşi ocupată peste măsură să urce pe culmile succesului a avut timp şi de iubit. De cele mai multe ori însă, vedeta tv a rămas cu un gust amar la finalul relaţiilor şi a trăit un cumul de dezamăgiri. Pe lângă bărbații care au încercat să o cucerească pe vedetă, se numără și Dan Bittman.

Corina Bud, ipostază provocatoare în costum de baie. Fanii au rămas fără suflare când au văzut cum arată bikinii: "În față tot cu găuri?"/ FOTO

 Fosta „Zână” a Surprizelor a primit avansuri din partea lui Dan Bittman, însă, cu cel mai mare respect față de artist, Andreea Marin l-a refuzat politicos. Dan Bittman a recunoscut că i-a făcut curte Andreei Marin.

„M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a declarat artistul, potrivit cancan.

Ulterior, Andreea Marin a decis să îi dea replica. Vedeta a mărturisit că îl consideră un bărbat simpatic și pus pe glume.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce ma priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, a declarat Andreea Marin, potrivit sursei citate.

Alexandru Arșinel, afectat de starea de sănătate a soției sale. Ce diagnostic i-au pus medicii: ”O tristețe cumplită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel