Alexandru Arșinel, afectat de starea de sănătate a soției sale. Ce diagnostic i-au pus medicii: ”O tristețe cumplită”

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel este afectat de suferința soției sale. Femeia se confruntă cu o boală cumplită.

Alexandru Arșinel și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de drqagoste de mai bine de 55 de ani. Cei doi au trecut prin momente grele după ce au fost infectați cu Covid-19. Deși au trecut cu bine peste această încercare grea, soția marelui actor se confruntă în continuare cu probleme grave de sănătate.

Mai exact, Marilena Arșinel a suferit o paralizie, asta după ce ce a căzut și a făcut un hematom care i-a pus imediat viața în pericol. Medicii au operat-o, însă de atunci probleme s-au ținut în lanț.

Alexandru Arșinel a povestit în cadrul emisiunii lui Dan Negru că vede mereu o tristețe în ochii soției sale care acum se luptă cu diagnosticul pus de medici.

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident...suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a spus Alexandru Arșinel.

To în cadrul emisiunii lui Dan Negru, Alexandru Arșinel a mărturisit că povestea de dragoste dintre el și soția sa a început acum 55 de ani, când el era la începutul carierei. De asemenea, acesta a dezvăluit faptul că Marilena era o fire inabordabilă, dar cu toate astea a reușit să o cucerească și sa se îndrăgostească unul de celălalt.

“Soţia mea era destul de neabordabilă. Eu eram la începutul carierei mele, eram mai plinuţ, aveam un început de chelie, dar un anumit farmec, felul cum i-am cântat, i-am vorbit, a încântat-o până la urmă. Am încercat să ne cunoaştem. Relaţia nu s-a sudat din prima clipa, ci destul de greu, ne-au trebuit doi ani ani”, a mai spus actorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel