Ce are interzis să mănânce Cătălin Botezatu. Designerul respectă o dietă de la medicul nutriționist al lui Sylvester Stallone

Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

În urma problemelor de sănătate, Cătălin Botezatu trebuie să renunțe la anumite feluri de mâncare. Celebrul designer respectă o dietă de la medicul nutriționist al lui Sylvester Stallone.

Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Acesta a suferit șase operații la colon pentru a putea învinge cancerul. Creatorul de modă s-a operat în Turcia și spune că a suferit teribil. Acum, designerul trebuie să aibă mare grijă la ceea ce mănâncă. Cea care l-a învățat ce să mănânce este chiar Angie Kassabie, celebra nutriționistă a vedetelor de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut la concursul ”Mister Bulgaria”, desfășurat recent la Varna, unde au fost colegi la masa juraților.

Celebrul designer este hotărât să respecte dieta propusă de către medicul nutriționist și să aibă mai multă grijă de sănătatea lui.

”Cătălin va avea o dietă personalizată, în funcție de problemele sale de sănătate, știut fiind faptul că a suferit o operație la inimă și o intervenție chirurgicală la colon. Pentru el va fi destul de greu să elimine din meniu mâncarea mai grasă, precum cârnăciorii și sărmăluțele, dar, dacă i se va cere, este dispus să facă și acest sacrificiu culinar”, au declarat apropiații lui Cătălin Botezatu, pentru playtech.ro

 

Cătălin Botezatu a trecut prin momente grele

 

"Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva", a spus Cătălin Botezatu în podcastul lui Măruță. 


Pe lângă cancer, designerul are si o sensibilitate la inimă și în trecut a trecut printr-o intervenție complicată. De data aceasta, prblemele la inimă au fost la un pas să-i complice intervenția chirurgicală prin care a trebuit să treacă pentru a se salva.

 
"Am mai avut o problemă. Înainte de a face operația, am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi s-a spus maxim trei ore, trei ore și ceva. Operația mea a durat șase ore. Diferența a fost ușor pe viu. N-am simțit atunci foarte tare durere, ci când am ieșit din anestezia totală, am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot. A fost urât, pentru că la câteva zile după ce această operație reușise, din cauza unor drene scoase rău, un mușchi s-a rupt și am făcut hemoragie internă", povestește designerul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel