Ce ar vrea Adela Popescu să le ofere copiilor ei: „Le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu, mamă a trei copii, întâmpină zilnic obstacole în viața de părinte.

Adela Popescu este mama a trei băieți, cel mai mic având doar câteva luni. Viața ei se împarte între creșterea copiilor și serviciu. Prezentatoarea TV are un program extrem de solicitant, pe lângă filmările zilnice, ea trebuie să facă față tuturor nevoilor copiilor ei și spune că nu-i iese întotdeauna. 

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj absolut emoționant în care le dezvăluie fanilor care sunt gândurile ei după ce băiețeii adorm. 

 

„În fiecare seara, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile. 
Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încercă, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasa copilărie.
Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de par, împrăștie iaurtul pe jos, noi ne enervam, le promitem că facem și că dregem, mergem la munca, ne intorcem obosiți, ei vin de la gradi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin țoață baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicam glasul, ei ne strâng în brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm...
Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochișorii... și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine...”, a scris vedeta pe Facebook. 

 

Adela Popescu este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, un soț iubitor și trei băieți minunați. Vedeta se descurcă excelent și reușește eroic să se împartă între viața de familie și cea profesională. Prezentatoarea Tv a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică și cum s-au schimbat lucrurile de când a venit Adrian pe lume. 


„Nu știu dacă mi s-a părut mai ușor cu Adrian pentru că aveam experiență și eram mai liniștită sau el a fost un bebeluș cuminte. Din fericire, ceilalți sunt doi și au de rezolvat treburi între ei, așa că nu prea îi interesează de cel mic decât să-l pupe și să-l mângâie puțin. Am făcut și niște reguli, pentru că ei merg la grădiniță și nu vrem să aducă tot felul de viroze. Au voie să-l mângâie și să-l pupe doar pe piciorușe, încercăm să păstrăm un pic distanța din punctul ăsta de vedere. Dar e un bebeluș cuminte, nu știu dacă e așa fiindcă mă simte pe mine sau eu sunt liniștită pentru că el e cuminte și bun, și mănâncă, și ia în greutate”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!. 


Adela Popescu a dezvăluit și cum și-a împărțit sarcinile împreună cu soțul ei, Radu Vîlcan. Vedeta spune că partea mai dificilă dintr-o zi apare abia după ora 16.00 când cei doi băieți se întorc de la grădiniță. Dar pe timp de pandemie, când au rămas doar ei doi acasă cu bebelușul, prezentatoarea TV spune că a simțit mult lipsa copiilor și vrea să se bucure de hărmălaia produsă de ei, cât încă mai poate. 


„Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel