Ce alimente consumă Neti Sandu în fiecare zi, pentru a se menține în formă. Vedeta are o siluetă de vis, la 64 de ani: „Baza mea”

Data publicării:

Neti Sandu a dezvăluit cum se menține în formă, la 64 de ani. 

Neti Sandu se menține într-o formă excelentă, la vârsta de 64 de ani. Celebrul astrolog este imaginea trustului Pro TV de ani de zile și pare că timpul a stat în loc, pentru ea. Arată la fel de ani de zile, iar vârsta din buletin rămâne doar un număr pentru ea.

Ce alimente consumă Neti Sandu în fiecare zi, pentru a se menține în formă

Neti Sandu este foarte atentă și la alimentația de zi cu zi. Vedeta recunoaște că își mai permite uneori să-și îndeplinească și micile plăceri, însă aceste excepții se întâmplă foarte rar, iar predominant din meniul său fac parte legumele de orice fel, astfel că zilnic nu lipsește supa de legume din meniu. Vedeta a recunoscut că, o dată pe săptămână, mai mănâncă câte un covrig.

„Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig.

Atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend. După care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit”, a declarat Neti Sandu pentru viva.ro.

Ce ritual de îngrijire are Neti Sandu pentru ten și păr

Când vine vorba de îngrijirea tenului, celebrul astrolog are și aici câteva trucuri importante care o ajută să-și țină fața cât mai departe de riduri sau de semnele specifice vârstei sale. Neti Sandu a dezvăluit și cum are grijă de părul ei. 

„Pentru ten, pentru că mă machiez zilnic, am niște produse cu acid hialuronic și colagen, pe care le folosesc ca bază. Crema de la plafar, să fie cât mai naturală. Am și alt fel de creme, mai pretențioase, dar le dau doar pentru efect de scenă. Demachierea e foarte importantă, oricât de târziu ar fi, niciodată nu mă bag la somn machiată. Pentru păr, mă spăl doar cu șampon, fără balsam, fără protecție, fără fixativ, fără placă. Părul meu așa stă dacă îl coafez frumos, cu peria”, a mai spus Neti Sandu pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Secretul inedit prin care Andreea Esca își protejează vocea de ani de zile: „Este cel mai bun remediu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel