Ce aduce sezonul semnului Peşti pentru fiecare zodie / ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Pești, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
Descriere foto: Pești, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Horoscop. La muţi ani nativilor din zodia Peşti! Anul acesta, Soarele a trecut în seara de 18 februarie de la semnul Vărsătorului la cel al Peştilor şi va sta acolo până pe 20 martie. După o perioadă în care poate am simţit să fim ceva mai sociabili şi îndrăzneţi, trecem uşor la o perioadă marcată de o atmosferă calmă, dar emoţională. Află, de la astrologii citaţi de Cosmopolitan.com, ce îţi rezervă sezonul Peşti în funcţie de zodie sau ascendent:

Înainte de a trece la previziuni, vom menţiona scurt câteva aspecte, respectiv care vor fi semnele ce vor resimţi cel mai puternic efectele sezonului Peşti. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vor trece printr-o perioadă de dezvoltare personală în această lună, în timp ce semnele mutabile Gemeni, Fecioară și Săgetător vor f destul de ocupate. Vor veni imediat şi explicaţiile.

O recomandare generală pentru toţi: lăsaţi-vă puţin purtaţi de val în această perioadă. Este perfectă pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

 

Horoscop 21 - 27 februarie, 2022. Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Vei fi cât se poate de ocupat în această săptămână, deoarece această explozie de energie creativă te duce dintr-un loc în altul. Succesul este un prilej de succes pentru Berbec, în această săptămână - atâta timp cât te limitezi la afaceri și eviți să încerci să rezolvi lucrurile în dragoste. Săptămâna aceasta este despre a face bani și a te cupla cu oportunități mai bune.


Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta vei finaliza o chestiune legală, una care îți va aduce succesul pe care contai. Cu sprijinul persoanei iubite, ar trebui să vă simțiți puternic și curajos. Te simți mai bine atunci când nu ești singur și vei avea sprijinul de care ai nevoie pentru a trece peste momentele mai grele. Banii arată bine pentru tine în această săptămână, Taur, doar încearcă să ții cheltuielile la un nivel scăzut.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Te apropii de sfârșitul unei perioade în care ai fost prea îngrijorat și oarecum falit. Vestea bună este că totul este pe cale să se schimbe în bine în timpul acestei săptămâni. Te poți felicita pentru că ai ținut pasul și ai întins mâna atunci când ai avut nevoie de ajutor. Se pare că ți-ai găsit niște prieteni adevărați. Ei au venit în ajutorul tău și vor continua să o facă și în această săptămână.

 

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Vei sta liniștit în timpul săptămânii, deoarece s-ar putea să te simți oarecum epuizat din cauza întregii energii pe care ai extins-o în ultimele săptămâni. Este în regulă, nu te învinovăți pentru asta. Cea mai bună soluție în acest moment este să te retragi și să te gândești bine și îndelung la următoarea ta mișcare. Nimic nu te presează să acționezi, așa că profită de această ocazie pentru a te regrupa și a medita.

 

Citește continuarea AICI. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel