Horoscop 21 - 27 februarie, 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto Unsplash/ Nastya Dulhiier
Descriere foto: Sursa foto Unsplash/ Nastya Dulhiier

Horoscop săptămânal 21 februarie - 27 februarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

Vei fi cât se poate de ocupat în această săptămână, deoarece această explozie de energie creativă te duce dintr-un loc în altul. Succesul este un prilej de succes pentru Berbec, în această săptămână - atâta timp cât te limitezi la afaceri și eviți să încerci să rezolvi lucrurile în dragoste. Săptămâna aceasta este despre a face bani și a te cupla cu oportunități mai bune.


Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta vei finaliza o chestiune legală, una care îți va aduce succesul pe care contai. Cu sprijinul persoanei iubite, ar trebui să vă simțiți puternic și curajos. Te simți mai bine atunci când nu ești singur și vei avea sprijinul de care ai nevoie pentru a trece peste momentele mai grele. Banii arată bine pentru tine în această săptămână, Taur, doar încearcă să ții cheltuielile la un nivel scăzut.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Te apropii de sfârșitul unei perioade în care ai fost prea îngrijorat și oarecum falit. Vestea bună este că totul este pe cale să se schimbe în bine în timpul acestei săptămâni. Te poți felicita pentru că ai ținut pasul și ai întins mâna atunci când ai avut nevoie de ajutor. Se pare că ți-ai găsit niște prieteni adevărați. Ei au venit în ajutorul tău și vor continua să o facă și în această săptămână.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Vei sta liniștit în timpul săptămânii, deoarece s-ar putea să te simți oarecum epuizat din cauza întregii energii pe care ai extins-o în ultimele săptămâni. Este în regulă, nu te învinovăți pentru asta. Cea mai bună soluție în acest moment este să te retragi și să te gândești bine și îndelung la următoarea ta mișcare. Nimic nu te presează să acționezi, așa că profită de această ocazie pentru a te regrupa și a medita.

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Nu știi câte lecții poți învăța într-o săptămână, dar aceasta pare să vină cu o mulțime de mesaje amestecate. Vei fi inspirată să mergi până la capăt cu ceva "la modă" și în trend, în timp ce prietenii buni te vor sfătui să o iei mai ușor. Fă-ți o favoare: mergi cu ceea ce îți face cea mai mare plăcere și nu te reține decât dacă ți se pare firesc să faci asta.


Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te va face să te simți prost din cauza a ceva ce ai făcut. Nu ai rănit pe nimeni și nici nu te-ai purtat urât cu nimeni, dar ai făcut o prostie și tu ești beneficiarul aici pentru consecințele propriilor acțiuni. Sunt șanse mari să fie vorba despre iubirea de sine și lipsa ei. Ai făcut o greșeală și ai presupus că nu poți face ceva. Dar ai putea și, probabil, ai putea să o faci mai bine decât oricine altcineva. Ai încredere în tine, Fecioară.


Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ceea ce este grozav în această săptămână pentru tine este că acum poți să spui "Ți-am spus eu" și să vorbești serios. Da, ai avut o neînțelegere continuă cu cineva la care ții și, practic, v-ați războit pentru că tu ai dreptate și ei greșesc. Orgoliile s-au inflamat pentru ultima dată, însă, deoarece se pare că ai avut dreptate tot timpul. Dacă asta numești tu o Victorie, atunci să fie așa.


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei dori să iei o pauză de la mania care a devenit viața ta, mai ales în ultimele săptămâni. Ceea ce te așteaptă în această săptămână este o schimbare de ritm și o dorință sinceră de a te retrage, de a-ți număra binecuvântările și de a merge mai departe, atunci când consideri necesar. Este ca și cum te-ai împărți în două, iar o jumătate din tine cere odihnă și relaxare. Cedează.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ți se va întâmpla să te gândești că poate trebuie să fii mai puțin vorbăreț și mai mult în acțiune. Sănătatea ta cere o schimbare; este timpul să îți amintești de exerciții fizice. Trândăvia începe să te transforme într-o mare pată de neant. Treci la treabă, Săgetătorule.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta, partenerul tău te calcă pe nervi. Vrea asta, cere aia, și nu numai că nimic din toate acestea nu este în interesul tău, dar te și plictisește. Ai lucruri mai bune de care să te preocupi și la asta îți pui mintea în timpul săptămânii. Iubirea nu se află pe agenda Capricornilor.


Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să vrei să-ți iei ceva timp liber în această săptămână, doar pentru a plânge bine. Ai funcționat pe emoții înăbușite și, cu toată sinceritatea - ai nevoie să eliberezi tot ce se întâmplă în capul tău. Reprimarea este opusul a tot ceea ce înseamnă Vărsător, iar tu te îndrepți spre o cădere nervoasă majoră dacă nu găsești o ieșire pentru tristețea ta.

Pești 
(19 februarie - 10 martie)

Săptămâna aceasta îți va aduce un nou tip de acceptare de sine, iar aceasta va veni sub forma descoperirii cât de bun ești la ceva. S-ar putea să nu fi știut că ești un adevărat talent când vine vorba de un anumit subiect, dar de fapt, ești la limita geniului când vine vorba de această abilitate specifică. Acceptă faptul că ești grozav și lasă această cunoaștere să-ți aducă o bucurie revigorată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel