Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Puneţi-vă centurile de siguranţă, pentru că viaţa schimbă ritmul! Soarele se mută în Săgetător de pe 22 noiembrie, dând startul uneia dintre cele mai pline și energice perioade ale anului! Acesta se încheie pe 21 decembrie. Vezi ce 'cadou' aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie! Nu uita să te uiţi şi la ascendent.

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. 

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii și a norocului. 

De această dată, Soarele din Săgetător va face careu cu Jupiter din Pești, ceea ce însemnă că vom avea de-a face cu un exces de zel în absolut orice. 

Și cum Marte retrograd va fi în opoziție cu Soarele, ne vom confrunta de asemenea și cu dezbateri destul de gălăgioase. 

Însă atunci când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. 

Sezonul acesta se va resimți și mai mult între 24 noiembrie(Lună Nouă în Săgetător) și 7 decembrie(Lună Plină în Gemeni).

BERBEC

Săgetătorul este un semn de foc destul de asemănător cu tine, aşa ca acest sezon te umple de îndrăzneală, încredere şi poftă de viaţă! Rezervă o excursie într-un loc în care nu ai fost niciodată. Dacă nu călătoreşti într-un alt oraș sau țară diferită, atunci încearcă acea cafenea drăguță nouă care s-a deschis în centrul orașului. Vin oameni noi și poţi avea experiențe noi și, deși nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, ei promit să te învețe ceva nou despre lume și, mai important, despre tine.

TAUR

Intimitatea devine importantă în sezonului Săgetătorului! Ești nerăbdător să încerci lucruri noi cu partenerul tău și, dacă ești singur, eşti dornic să îţi încerci norocul cu cineva nou-nouț. Încă ceva – dacă ești singur, ai grijă cu cine te conectezi, pentru că e o perioadă în care poţi prinde sentimente puternice foarte uşor. În plus, te poți contamina cu tot felul de emoții intense și complicate ale celorlalți. 

GEMENI

Este un moment destul de bun pentru a duce o relaţie la următorul nivel, dar se poate manifesta și în alte tipuri de relaţii. Să nu uităm de tranzitul retrograd al lui Marte prin semnul tău! S-ar putea să te cam grăbești! Înțelegi modul în care cealaltă persoană din relațiile tale unu-la-unu influențează persoana care ești și invers. De asemenea, ești obligat să înveți cum să găsești echilibrul în relațiile tale.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel