Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 iulie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Previziuni pentru Sezonul Racului. 

Până pe 23 iulie ne vom bucura de sezonul Racului. După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei.

Și în 2023, Soarele din Rac va face o sumedenie de aspecte pozitive: trigoane cu Saturn și Neptun(ambele în Pești), sextil cu Jupiter din Taur. Se va lovi pentru ultima dată și de o opoziție cu Pluto retrograd, dar nu sunt motive de îngrijorare. Până pe 23 iulie, ați face bine să vă ocupați de treburile din casă sau proiectele de la serviciu. Pentru că după această dată, vom avea chef doar de vacanță și distracție. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele tranzitează casa a 4-a, a familiei și a rădăcinilor. E vorba despre casa ca imobil, dar și despre refugiul vostru interior. Adică despre acasă, și la propriu și la figurat. Vor apărea discuții legate cu membrii familiei. Va trebui să stați mai mult acasă, să petreceți timp cu rudele, chiar dacă vă plac sau nu. E posibil ca unii dintre voi să vă doriți să începeți o familie, sau să aveți conflicte cu actuala familie. Mulți se vor gândi că își doresc să se mute, să găsească un loc mai potrivit lor. Este important să vă găsiți sau creați colțul vostru unde să vă retrageți pentru a vă încărca bateriile.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel