Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Marte în Pești vine cu vești bune pentru o zodie la toate capitolele

Data publicării:
Captură video: YouTube/Astro Fanatik
Descriere foto: Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Pe 22 martie, Marte intră în Pești. Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni, pentru toate semnele zodiacale.

Marte va intra în Pești pe 22 martie, unde va rămâne până pe 1 mai, potrivit fanatik.ro. Camelia Pătrășcanu a spus ce aduce acest fenomen astrologic pentru zodii.

Berbec

Berbecii au un Marte în Pești cu o nevoie mai mare de introspecție. Sunt foarte determinați să facă lucruri mari, să fie mai prosperi, să producă lucruri prin propriile lor abilități practice. Sunt atenți la contextul în care se află, ce îi poate deraia.

Taur

Pentru Tauri, Marte în Pești aduce o perioadă de mare interes pentru crezuri. Dacă și le-au găsit, acum defilează cu ele și își caută simpatizanți. Dacă nu, comunică mai atent cu comunitatea pentru a găsit susținere. Pentru cei mai puțin interesați de lucrurile care se petrec în lume, Marte se ocupă de lucrurile mai mundane. Pot afla secrete despre oamenii din jur.

Gemeni

Gemenii au forță și putere, mai ales dacă sunt reprezentanții unui grup. Spun lucrurilor pe nume, mai ales acele lucruri ascunse. Cumva, pentru că sunt mai vorbăreți pot puncta niște adevăruri. Fac sacrificii pentru a-și atinge anumite sarcini.

Rac

Racii își apără ideile cu argumente și putere sufletească. Se sacrifică pe altarul credinței, își apără mentorii sau gurul. Pot dori să facă lucruri concrete prin care își pun în aplicare crezurile. Își caută ocaziile pentru a spune cu voce tare cu lucrurile pe care le gândesc.

Leu

Leii sunt mai blânzi cu sănătatea lor. Au puterea de a accepta că unele lucruri nu pot fi schimbate. E mai multă înțelepciune, detașare vizavi de pierderi, separări, abandonări pe care chiar ei le pot declanșa.

Fecioară

Fecioarele au un Marte în Pești frumos. Au un moment frumos, de strălucire. Poate nu ele povestesc despre munca și sacrificiile lor, însă sunt apreciate. Au tot felul de exigențe la întâlnirile cu oamenii și pot face o figură frumoasă prin argumentele și ideile lor.

Balanță

Pentru Balanțe, Marte în Pești aduce hărnicie, chiar sacrificiu pe altarul muncii. Hărnicia vine din structurarea și organizarea muncii. Studiază bine oamenii, oportunitățile, au o intuiție foarte bună în a ști ce funcționează și ce nu, ce e greșit, ce e bolnav.

Scorpion

Scorpionii au nevoia de a fi frumoși, decorativi, agreabili, afabili, de a fi apreciați pentru stilul lor perfecționist. Nu le displace să primească complimente în perioada asta. Deși Saturn e în Pești și se pot angaja într-o relație, vor mai mult să li se confirme niște calități decât să înceapă cu adevărat o poveste de iubire.

Săgetător

Pentru Săgetători, Marte în Pești aduce grijă pentru confort și ambient. Unii stau ca pe ghimpi. Au chef de  a schimba casa. E multă precipitare, frământare, nerăbdare. Au nevoie de un specialist dacă e ceva stricat. Nu pot amâna rezolvările, chiar dacă pagubele sunt mici, ele se pot amplifica.

Capricorn

Capricornii sunt atenți la ce soluții găsesc cei din jur la problemele cu care și ei se confruntă. Intuiția, simplitatea, lejeritatea sunt accentuate acum. Pot lua, însă, hotărârea, ca în următoarea perioadă să se mobilizeze mai bine și ei.

Vărsător

Vărsătorii au un Marte în Pești bun în plan financiar. Descoperă posibilități de a face bani. Marte activează o perioadă în care chiar pot veni bani în buzunar, poate nu din activități noi, ci din muncă mai bine organizată de data asta.

Pești

Peștii au curaj, putere și energie. Stau cel mai bine la energie din toate zodiile. Sunt foarte motivați să se întărească, să se împuternicească. Se vindecă vechile complexe, traumele. Se confruntă cu teama de a acționa și au o șansă rară de a depăși o serie de obstacole.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel