Ce a pățit Anca Pandrea la mormântul lui Iurie Darie: „Am căzut cu capul pe mormântul de marmură”

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran
Descriere foto: Anca Pandrea, captura foto Youtube/ sursa Emanuel Baran

Anca Pandrea a ajuns după doi ani de zile la mormântul lui Iurie Darie. Actrița s-a împiedicat și a căzut cu capul de mormânt. 

Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, suferă enorm din cauza problemelor de sănătate. Din cauza pandemiei de coronavirus, actrița a preferat să stea mai mult pe acasă, așa că nu a putut ajunge timp de doi ani la mormântul lui Iurie Darie. 


Iurie Darie s-a stins din viață urma unei lungi suferințe, pe 9 noiembrie 2012. Anca Pandrea a fost alături de el până la ultima suflare și a suferit enorm după moartea marelui actor. Iurie Darie este înmormântat la cimitirul Sfânta Vineri. 


Ajunsă după o perioadă atât de lungă la mormântul regretatului actor, Anca Pandrea s-a emoționat și a căzut cu capul de mormânt. Aceasta a avut un noroc incredibil deoarece a reușit să pună repede mâna sub cap. Altfel s-ar fi lovit de colțul mormântului din marmură și s-ar fi putut întâmpla o nenorocire. 


Actrița spune că interpretează acest incident ca un semn din partea lui Iurie Darie, un mesaj pentru ea. 


„A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo.


Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a spus Anca Pandrea la „Exclusiv VIP”.


Care este ultima dorință a actriței?


Anca Pandrea își dorește ca după ce se va stinge din viață să îi fie pusă pe piept poza lui Iurie Darie. 


„Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura”, a adăugat actrița. 

 

Citește și: Mirabela Dauer, cu inima frântă. Artista și-a pierdut marea dragoste: „A murit. A fost suflet pereche”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel