Ce a făcut Alex Bodi imediat după ce a fost eliberat din arestul preventiv: „A fost emoționant”

Data publicării:
Alex Bodi, sursa instagram
Descriere foto: Alex Bodi, sursa instagram

Alex Bodi a fost eliberat din arestul preventiv și plasat sub control judiciar. Primele declarații ale omului de afaceri. 

Veste mare pentru Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost eliberat din arestul preventiv și plasat sub control judiciar, potrivit Curții de Apel Craiova. Afaceristul este cercetat de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.


Alex Bodi este cercetat în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Alți 29 de inculpați au fost acuzați pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor și mărturie mincinoasă, potrivit unui comunicat al DIICOT.

 

Adda, declarație de dragoste emoționantă pentru Cătălin Rizea: „Dacă vreodată îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri”


Alex Bodi a oferit primele declarații după ce a fost eliberat din arestul preventiv: „Am vrut să îmi văd fetița”


„Am ieșit pe la șapte și ceva și primul lucru, am vrut să îmi văd fetița. Întreba zilnic de mine, era afectată, să spun așa, emoțional. M-am dus, de fapt, a adus-o finul meu, am stat, am mâncat și apoi am mers acasă. A fost emoționant, atât din partea mea, cât și din partea ei, este o legătură tată-fiică, e mereu mai puternică decât orice. De ea mi-a fost cel mai dor, de fiica mea cea mare, a fost ziua ei luna trecută și nu am putut să plec”, a povestit Alex Bodi, la Antena Stars. 


În urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi a cerut înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu. 


Alex Bodi va fi nevoit să se prezinte în fața judecătorilor ori de câte ori este chemat și să anunțe dacă își schimbă locuința.


„Familia este un sprijin moral, întotdeauna, și părinții sunt cei care sunt lângă tine toată viața, familia, de fapt. Totul e bine, în regulă, sper să fie și mai bine. E greu că e un contrast super mare, dar sunt praguri pe care trebuie să le depășim, să luptăm mai mult ca niciodată”, a adăugat Alex Bodi.

 

Citește și: Anamaria Prodan, curtată de un miliardar. Cătălin Botezatu o dă de gol pe impresară: „Merită cel mai tare bărbat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel