Anamaria Prodan, curtată de un miliardar. Cătălin Botezatu o dă de gol pe impresară: „Merită cel mai tare bărbat”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut mărturisiri inedite chiar în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, după ce antrenorul a decis să își refacă viața alături de Corina Caciuc, cea care îl va face tată pentru a treia oară. 


Sexy-impresara susține că este curtată de mulți bărbați și are de când să își refacă viața alături de altcineva. Chiar dacă nu a dat prea multe detalii despre acest subiect, Cătălin Botezatu a spus că buna lui prietenă va fi cu un miliardar. 


„De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro


Anamaria Prodan s-a resemnat cu ideea divorțului de Laurențiu Reghecampf și spune că are de când să călătorească alături de copii ei și să petreacă clipe de neuitat. 


”Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a povestit Anamaria Prodan.


Anamaria Prodan spune că nu comunică des cu soțul ei, dar i-a trimis atenționări prin intermediul avocaților și îi atrage atenția că aceste alegeri îl vom costa scump pe viitor. Sexy-impresara spune că acum nu există un conflict între ei, dar speră că lucrurile vor reveni la normal, iar Reghe va opri acest scandal mediatic. 


”Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avoacațiilor că dacă nu oprește această porcarie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc) , nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel