Catinca și Oana Roman continuă scandalul. Cum au de gând să îngroape securea războiului: „Nu am reparat relația”

Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram
Descriere foto: Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram

Catinca Roman și sora sa au un istoric tumultuos. Surorile ar ajunge la un punct de cotitură. Cine dorește concilierea.

Oana Roman și Catinca Roman, celebre surori din lumea showbiz-ului românesc, au avut o relație complexă și tumultoasă de-a lungul anilor. Presa a reflectat în detaliu evoluția acestei relații, în special în ceea ce privește momentele de apropiere și conflicte. În tinerețe, cele două surori au fost adesea prezențe una în viața celeilalte și au fost fotografiate împreună la evenimente mondene. Imaginile lor erau însoțite de mesaje de susținere și iubire reciprocă, sugerând o relație solidă. Cu toate acestea, în timp, au apărut tensiuni în relația lor, care au fost expuse în mass-media. Au existat momente în care cele două surori și-au exprimat dezacorduri publice, atât prin intermediul declarațiilor, cât și prin postările pe rețelele de socializare. Diferențele lor personale și evenimentele din viața privată au fost sursa unor neînțelegeri și conflicte. Acestea au fost adesea subiecte de discuție în presă, alimentând speculații și interesul publicului. Cu toate că tensiunile au persistat, Oana și Catinca au încercat în repetate rânduri să rezolve conflictele și să-și reconstruiască relația. Au existat perioade în care surorile și-au exprimat speranța că vor găsi o cale de a depăși neînțelegerile și de a-și regăsi legătura frățească.

Uneori, aceste eforturi de reconciliere au avut succes temporar, iar cele două surori au reușit să-și îmbrățișeze și să-și arate susținerea reciprocă. Cu toate acestea, au existat și momente în care conflictele au reizbucnit și relația a fost pusă din nou la încercare.

Catinca Roman a dezvăluit detalii despre relația sa actuală cu sora sa, Oana Roman. În cadrul unui interviu acordat Andradei Bratovianu la un eveniment monden organizat de Sonia Trifan, Catinca Roman a mărturisit că, în prezent, ea și Oana nu au nicio comunicare. De asemenea, ea a împărtășit informații despre mama lor, care se confruntă cu o boală necruțătoare, și a dezvăluit și câteva detalii despre planurile sale pentru această vară.

Nu mai vorbesc de câteva luni

Relația tensionată dintre Catinca și Oana Roman persistă. Surorile nu au mai comunicat de câteva luni, începând de la discuțiile tensionate referitoare la vizitarea mamei lor. Au fost implicate în schimburi de cuvinte dure și până în prezent nu le-au retras. Catinca Roman a exprimat dorința de a reconcilia, dar este necesar ca una dintre ele să facă primul pas pentru a restabili legătura.

"Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri. La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea, mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva. Trebuie cineva să facă primul pas.", a declarat Catinca Roman, potrivit Wowbiz.

Boala este necruțătoare

Catinca Roman a dezvăluit mai multe detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Potrivit informațiilor furnizate de Catinca, mama ei, deși încă suferă de boală, se simte bine în prezent, iar această evoluție pozitivă contribuie la procesul de recuperare. Catinca este încurajată de progresul observat și speră sincer că starea bună a mamei ei se va menține și că se va putea întâlni cu ea în curând.

"Pe mama nu am vizitat-o acum de curând, că am fost plecată. Am fost acum o lună și jumătate, când a fost internată la Floreasca și era binișor. În ciuda problemelor de sănătate inerente afecțiunii pe care o are, s-a ținut bine. Din păcate, boala aceasta este necruțătoare și nu prea există leac pentru ea, dar atâta timp cât este bine îngrijită, cred că cea mai importantă e calitatea vieții.", a mărturisit Catinca Roman, la WOWnews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 iul 2023, 12:58 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience