Catinca, noi acuzații către Petre Roman: „Actuala sa soție este tot o victimă”. Cauzele divorțului de Mioara Roman

Data publicării:
Catinca Roman, Petre Roman/ sursa foto Facebook, captură video Youtube
Descriere foto: Catinca Roman, Petre Roman/ sursa foto Facebook, captură video Youtube

Catinca a scos la iveală mai multe informații din trecutul mamei sale cu Petre Roman.

Catinca Roman s-a arătat a fi cu adevărat dezamăgită de Petre Roman, după ce a avut loc înmormântarea regretatei Mioara Roman la care acesta a ales să nu participe. Fostul prim-ministru a ales, în schimb, să vină într-una dintre zilele de priveghi cu un buchet de flori la căpătâiul fostei sale soții, însă acest lucru a fost făcut doar pentru propria imagine, îl acuză Catinca Roman. Mai mult, sora Oanei a vorbit și despre modul în care bărbatul a ales să-și închidă căsnicia, lucru care a șocat atunci pe toată lumea. 

„Nu sunt supărată pe el, mi s-a părut că a ales varianta cea mai proastă. Ok, nu a simțit să vină, nu veni, dar ca să o faci ca pe o obligație... așa a fost. A făcut-o pentru public, cu siguranță. Este lipsă de respect în continuare. Nu s-a întâmplat nimic grav între ei, nu l-a trădat în niciun sens, iar eu nu am judecat niciodată relația lor de cuplu de adulți, ci modul în care s-a întâmplat. În relația dintre mama și tatăl meu biologic, după 2-3 de ani de la despărțire relația a decurs firesc normal și cu cea de-a doua soție.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: Actorii din Clanul, surpriză de proporții pentru Andra. Carmen Tănase, Maria Obretin și Lia Bugnar au urcat pe scena „Tradițional 2”, din Germania

Ce spune despre actuala soție

Chiar dacă foarte mulți au spus faptul că Petre Roman a plecat de dragul actualei sale partenere de viață, declarând în urmă cu ceva timp faptul că s-a îndrăgostit „nebunește” de ea, Catinca consideră că femeia, la rândul său, nu este decât o altă victimă a acestuia și că nu ea a fost motivul principal de la baza divorțului de regretata Mioara Roman.

„Nu am înțeleg niciodată ce l-a nemulțumit pe el așa de tare de a rupt complet legătura, felul în care a făcut-o și situația în care a lăsat-o pe mama. Ca femeie matură și cu experiență de viață, chiar nu am înțeles, este un mister. Nu are neapărat legătură cu actuala soție, bănuiesc că ea este tot o victimă, nu o învinuiesc pe ea. El are o vârstă, e un om educat. Gelozia mie mi se pare ceva foarte imatur.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Romanița Iovan, detalii cutremurătoare despre cum fostul său soț l-a ucis pe hoțul care le-a spart casa: „Arma s-a descărcat accidental”

Catinca, despre posibilele cauze de divorț

În final, Catinca Roman și-a dat cu părerea cu privire la posibilele nemulțumiri care l-ar fi făcut pe Petre Roman să se retragă din căsnicie, lucrurile fiind extrem de premeditate, din perspectiva sa. 

„Cred că au fost niște nemulțumiri de ale lui, frustrări care s-au adunat în timp. Mama era persoana cunoscută înainte de Revoluție, care câștiga cel puțin de 3 ori mai mulți bani, el era mult sub, din punctul acesta de vedere. Pe bărbați lucrurile acestea îi afectează mult, eu așa cred. De lucrul acesta sunt convinsă, că a fost ceva premeditat, cred că și-a pregătit din timp plecarea aceasta, nu pleacă nimeni la 60 de ani fără să fie sigur de niște lucruri. A fost pregătit din toate punctele de vedere, eu așa cum l-am cunoscut, e un tip foarte pragmatic, cu o disciplină de fier, nu e un spontan.”, mai spune Catinca Roman. 

Te-ar putea interesa și: Salariul Andreei Esca, dezvăluit de Bobonete: „Eu atât zic că ia”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel