Catinca Roman și Dan Bittman s-au iubit în secret. Sora Oanei Roman a făcut abia acum publică idila

Catinca Roman, Dan Bittman, captură video Youtube/ La Măruță, Instagram
Descriere foto: Catinca Roman, Dan Bittman, captură video Youtube/ La Măruță, Instagram

Catinca Roman a făcut mai multe dezvăluiri savuroase în cadrul unei emisiuni TV.

Catinca Roman a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a dat dovadă de foarte multă asumare și a acceptat provocarea sosurilor picante. Așadar, aceasta aa făcut extrem de multe dezvăluiri neștiute, pe care nici presa, dar nici publicul, nu le-a aflat până în prezent. De departe una dintre cela mai „picante” întrebări a fost cea în care sora Oanei Roman a fost nevoită să spună un bărbat celebru cu care s-a iubit în secret.

„Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, spune întrebarea.

„Dan Bittman. Ce se bucură lumea, filmați-l pe colegul cum se bucură.”, a fost răspunsul oferit de aceasta.

Citește și: Relația de prietenie dintre Marius Elisei și Oana Roman, doar de fațadă? Catinca spune tot: „Lucrurile nu stau așa. Vrea să arate că familia e perfectă”

Loredana Groza și Catinca Roman, la cuțite

O altă informație extrem de interesantă oferită de Catinca Roman în cadrul emisiunii a fost cea în care aceasta a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu Loredana Groza. Ceea ce nu știu foarte multe persoane este faptul că cele două au fost cândva foarte bune prietene, petrecându-și zilele mai mereu împreună. Cele două nu au mai fost însă văzute împreună, în ultimii ani, întrucât relația de prietenia s-a degradat foarte tare. Sora Oanei Roman spune că artista pur și simplu „a aruncat-o la coș”, după o bârfă falsă pe care a auzit-o din grupul de prieteni.

„Care a fost vedeta din România pe care ai considerat-o cea mai nocivă prezență din viața ta și de ce”, spune întrebarea primită de Catinca Roman.

„Loredana Groza e răspunsul. Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ea, am fost foarte implicată, am ieșit, am petrecut multe momente împreună și, la un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi.

Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua.  Acum, lucrurile au fost mai ok. Ea nu cred că s-a convins că a fost o bârfă. oamenii sunt influențabili”, a mărturisit Catinca Roman în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

VEZI și: Oana Roman, replică acidă pentru Catinca, după acuzațiile aduse: „Eu sunt „bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”

Întrebarea picantă cu privire la Oana Roman

Și, după cum era de așteptat, Oana Roman nu a lipsit de pe lista întrebărilor „picante”. Catinca nu a ținut cont de nimic nici aici și a vorbit fără niciun pic de transparență. 

„Numește 3 calități și 3 defecte ale Oanei Roman.”, mai spune una dintre întrebările primite de Catinca.

„O să încep cu calitățile. E deșteaptă, citită, foarte muncitoare, serioasă și punctuală, spre deosebire de mine.

Defecte: este colerică, temperamentală și neasumată cu anumite lucruri. Colerică adică își iese repede din fire. Eu cred că orice familie are un tipar, care se transmite și, din păcate, ea a moștenit niște probleme la nivelul acesta, iar cred că ea, în loc să încerce să iasă din acest tipar, cumva își creează o poveste în jurul problemelor și a vieții ei. E o femei puternică.”, a fost răspunsul acesteia.

Citește și: Război total între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă. Nu plătește din banii ei azilul”. Ce au de împărțit cele două suroriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 iul 2023, 09:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience